Ο Χολίδης μιλάει επιτέλους για τη Δούκισσά του!

Ο Χολίδης μιλάει επιτέλους για τη Δούκισσά του!

Φωτογραφίες σε τρυφερά τετ-α-τετ, δημοσιεύματα που μιλούν για τον έρωτά τους και παρόλα αυτά κουβέντα για τη σχέση τους. Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη και τη Δούκισσα Νομικού, που εδώ και μερικούς μήνες απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αυτή τη φορά όμως ο Χρήστος έρχεται …να ταράξει τα νερά, αφού για πρώτη φορά εξομολογείται δημόσια πως -ναι- είναι με τη Δούκισσα! «Εννοείται ότι η Δούκισσα μου άλλαξε τη ζωή. Χαμογελάω περισσότερο», λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Hello», ενώ σε ερώτηση γιατί δεν το παραδέχεται επιτέλους ότι είναι ερωτευμένος για να τελειώνει και το κυνηγητό των παπαράτσι, εκείνος απαντά: «Δεν τα λέω εγώ αυτά. Αλλά τι να σας απαντήσω τώρα; Είμαι καλά. Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μου που το εξομολογούμαι δημόσια. Δεν είναι κακό να μην μπορείς να χειριστείς κάτι».

Άραγε τι τον κέρδισε στη Δούκισσα Νομικού; «Είναι πολύ άξια για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στα 25 της και παραμένει σεμνή. Έχει δουλέψει πολύ, έχει στόχους και όνειρα και πολεμάει γι’ αυτά. Δεν επαναπαύεται στην ομορφιά της, αλλά εξελίσσεται. Εγώ το εκτιμώ πολύ αυτό», τόνισε ο τραγουδιστής.

Ο Χολίδης μιλάει επιτέλους για τη Δούκισσά του!

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ