Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στην Πάρο

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στην Πάρο

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στην Πάρο

Παρά το βαρύ του πρόγραμμα λόγω της περιοδείας του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςπάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Το ερωτευμένο ζευγαράκι αφού ταξίδεψε στην Κύπρο, την Ρόδο, την Κρήτη και τη Λευκάδα, επέστρεψε στην ερωτική του φωλίτσα στην Πάρο…

Ο Μιχάλης έχει βίλα στις Καμάρες και σύμφωνα με τη Real Life, οι δυο τους δεν ξεμύτισαν από το σπίτι, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν βγήκαν έξω ούτε για φαΐ, αφού ο Μιχάλης προτίμησε να δοκιμάζει τις λιχουδιές που του ετοίμαζε η Ζέτα με τα χεράκια της.

Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την παραμονή του στο νησί έχει έρθει σε επαφή μόνο με έναν πολιτικό μηχανικό, αφού αγόρασε κι άλλο οικόπεδο στην ίδια περιοχή και ήδη έχει δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση της νέας του βίλας που θα είναι μεγαλύτερη σε έκταση.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ