Χανιά: Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ακρωτηρίου

Χανιά: Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ακρωτηρίου

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας σημειώθηκε στις 11 περίπου το πρωί της Τετάρτης στην συμβολή των οδών Κ. Μητσοτάκη και Π. Κωτσάκη.

aeweb

Συγκεκριμένα, επί της οδού Κ. Μητσοτάκη προπορευόταν της μοτοσυκλέτας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο έστριψε αριστερά για να εισέλθει στην οδό Π. Κωτσάκη όταν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους η μοτοσυκλέτα που ερχόταν από πίσω συγκρούστηκε με το όχημα με αποτέλεσμα να συμβεί το σπάνιο φαινόμενο με την μοτοσυκλέτα να “ ίπταται ” καταλήγοντας λίγα μέτρα αριστερά, στην ανατολική γωνία Σούπερ Μάρκετ σπάζοντας την τζαμαρία και επικαθήμενη ανάποδα σε μία άλλη μοτοσυκλέτα που ήταν σταθμευμένη εκεί.

Τραγωδία στα Χανιά: 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίω ενώ αναβάτης κοπέλα στην ίδια μηχανή, ευτυχώς όπως και ο οδηγός του οχήματος, δεν τραυματίστηκαν.

Περαστικοί και κάτοικοι όπως και εργαζόμενοι στα καταστήματα της περιοχής, συζητούσαν πως πρόκειται για θαύμα, ημέρα εορτής του Αγίου Νεκταρίου αφού δεν θρηνήσαμε θύματα.

Χανιά: Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ακρωτηρίου

Χανιώτικα νέα