Χαριτάτος: ”Θα είμαι στο Dancing with the stars!”

Χαριτάτος: ”Θα είμαι στο Dancing with the stars!”

Χαριτάτος: ”Θα είμαι στο Dancing with the stars!”

Τις φήμες ότι θα είναι ένας από τους επίδοξους celebrities – χορευτές στο δεύτερο Dancing with the stars, που έρχεται από τη νέα χρονιά στον Ant1, επιβεβαίωσε ο Σπύρος Χαριτάτος, λέγοντας ότι το μόνο χορό που φοβάται είναι… του Ησαϊα!

”Ε, ναι, λοιπόν, θα είμαι στο «Dancing»! Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εγώ, εκτός απροόπτου, δηλώνω παρών” δηλώνει στην εφημερίδα Espresso δύο με τρεις μήνες περίπου πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων.

Ο Σπύρος Χαριτάτος είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει έστω και ανεπίσημα τη συμμετοχή του, αφού από τον Ant1 τηρείται προς το παρόν σιγήν ιχθύος όσον αφορά τους συμμετέχοντες και μόνο η παρουσάι της Ζέτας Μακρυπούλια έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Στη συνέντευξή του στην Espresso όμως ο Σπύρος Χαριτάτος απαντά και στις φήμες που τον θέλουν να ευθύνεται για την αιφνιδιαστική αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το ”10 με 1 μαζί”.

”Πρόκειται για σενάρια επικίνδυνης συμπλεγματικής φαντασίας. Είναι αστεία έως αναληθή. Οφείλω όμως να υπενθυμίσω πως οι εμπνευστές αυτών και παρόμοιων πρακτικών όπως και αυτοί που τις υλοποιούν ή τις αναπαράγουν φλερτάρουν ανεπανόρθωτα με νομικές περιπέτειες” εξηγεί και μοιάζει ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ