Χάρης Χριστόπουλος: ”Και οι ωραίοι άνδρες μου αρέσουν!”

Χάρης Χριστόπουλος: ”Και οι ωραίοι άνδρες μου αρέσουν!”

Ωραίο να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι! Αυτής της άποψης είναι ο φωτογράφος και κριτής του Next Top Model, Χάρης Χριστόπουλος, που εξηγεί ότι το ωραίο δεν έχει φύλο και παραδέχεται ότι του αρέσουν και οι ωραίοι άνδρες!

”Καμιά φορά, οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν το ωραίο σε έναν άλλο άνδρα. Εγώ -και λόγω δουλειάς- κρίνω αλλιώς. Διακρίνω τα ωραία χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα, το ωραίο σώμα.” σημειώνει σε συνέντευξή του στο TV Weekend.

Ο γοητευτικός κριτής του μοντελο-ριάλιτι του Ant1 εξηγεί ότι ένα ωραίο μοντέλο δεν είναι απαραίτητα και μία εκθαμβωτική παρουσία. ”Υπάρχει μια παρεξήγηση: Μοντέλο δεν είναι ένα κορίτσι που το βλέπεις στο δρόμο και παθαίνεις μπλακ άουτ. Υπάρχουν διάσημα μοντέλα, όπως η Κέιτ Μος, που περνάνε απαρατήρητα. Δεν γυρνάς ούτε να τις κοιτάξεις και στο πλατό μεταμορφώνονται σε θεές και λες “Μα τόσο πολύ τις αγαπάει ο φακός;” λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει μάλιστα και μία ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από διαγωνιζόμενη…

”Ήταν από μια κοπέλα που τελικά δεν μπήκε στο σπίτι. Μου έκανε καμάκι, λέγοντάς μου κάτι πολύ προσωπικό. Είχε εκδηλώσει φανερά την επιθυμία της.” καταλήγει. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ