Χανιά: Πυρκαγιά – Εμπρησμός σε διαμέρισμα στην οδό Ν. Σκουλά

Χανιά: Πυρκαγιά – Εμπρησμός σε διαμέρισμα στην οδό Ν. Σκουλά

Χανιά: Πυρκαγιά – Εμπρησμός σε διαμέρισμα στην οδό Ν. Σκουλά

Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν οι ένοικοι διαμερίσματος το πρωί όταν ξέσπασε φωτιά μετά από εμπρησμό σε διαμέρισμα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων για φωτιά σε διαμέρισμα διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ν. Σκουλά στο κέντρο σχεδόν των Χανίων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον 1ο όροφο όπου διαμένει ένας ηλικιωμενος άντρας και ο γιος του που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 πυροσβέστες όμως τα όσα ακολούθησαν ήταν μη αναμενόμενα.

Όπως αποκαλύφτηκε τη φωτιά είχε βάλει ο γιος του ηλικιωμένου ο οποίος εμπόδιζε τους πυροσβέστες να προχωρήσουν στο έργο της κατάσβεσης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και ύστερα από λίγη ώρα τελικά οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά και να “σώσουν” το σπίτι από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματος είναι σοβαρές σε έπιπλα και άλλες οικιακές συσκευές του σπιτιού όμως τουλάχιστον η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε όλο την οικία ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που ο μεσήλικας γιος του ιδιοκτήτη επέλεξε να προβεί σε εμπρησμό.

Έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής