Χανιά: Μπούκαραν σε ενοικιαζόμενα και άρπαζαν ότι έβρισκαν

Χανιά: Μπούκαραν σε ενοικιαζόμενα και άρπαζαν ότι έβρισκαν

Συνελήφθησαν, σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας και 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, καθώς και από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (05.09.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες, ο 34χρονος με τον 32χρονο και τον 29χρονο, αφού εισήλθαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, αφαίρεσαν είδη επίπλωσης, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ο 34χρονος και ο 32χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (το οποίο χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες) και σε χώρο που ήταν σταθμευμένο το συγκεκριμένο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος από τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στον 43χρονο υπεύθυνο της εν λόγω επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (05.09.2015) το πρωί και ο 29χρονος σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (ηχεία), που όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί από Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και φυσίγγια, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr