Ο μεγάλος οργασμός φαίνεται στο πρόσωπό σου!

Ο μεγάλος οργασμός φαίνεται στο πρόσωπό σου!

Ξέρεις τι κοιτάζει ένας άντρας την ώρα του σεξ πάνω σου; Όχι το στήθος σου, όχι τους γλουτούς σου, μήτε τα μάτια σου αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα που παραθέτει η βρετανίδα sex exprert Τρέισι Κοξ, ένας άντρας εστιάζει στο πρόσωπό μας την ώρα του σεξ.

Το πρόσωπο φαίνεται να είναι άλλωστε εκείνο που προδίδει τον οργασμό σου ή την προσποίηση αυτού.

Το οργασμικό μας πρόσωπο είναι ένα θέμα ταμπού και η αλήθεια είναι πως την στιγμή εκείνη δεν έχεις και την καλύτερη έκφραση στον κόσμο. Μην παίρνεις σαν παράδειγμα τους προσποιητούς οργασμούς στην ώρα του Χολιγουντιανού σεξ.

Σύμφωνα με την Κοξ, η οποία είχε συμμετάσχει σε σχετική έρευνα που παρακολουθούσε το πρόσωπο ζευγαριών την ώρα του σεξ (Sex Inspectors) δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που βλέπουμε σε ταινίες ή ακόμα και σε ταινίες πορνό.

Το αληθινό οργασμικό μας πρόσωπο:

Σύμφωνα με την έρευνα της Κοξ, το πρόσωπό μας την ώρα του οργασμού είναι ξαναμμένο, κοκκινωπό, ιδρωμένο, παραμορφωμένο, το στόμα μισάνοιχτο (λίγο πριν του φύγει το σαλάκι) και οι θόρυβοι που ακούγονται την ώρα εκείνη είναι περίεργοι ενώ μέσα στο πάθος και την τούρλα του οργασμού, μπορεί να πεις τα πιο ακατάλληλα πράγματα.

Μην αγχωθείς! Αν προέχει να δείχνεις όμορφη την ώρα του οργασμού, θα βρεθείς να προσποιείσαι διαρκώς. Το σεξ από μόνο του δεν χρειάζεται να είναι ωραίο, παθιάρικο πρέπει να είναι και ενστικτώδες.
Κοίταξέ τον στα μάτια και τα υπόλοιπα όπως θέλουν ας γίνουν.

Μάλιστα, ο σύμβουλος ζευγαριών David M. Schnarch είναι μεγάλος οπαδός του σεξ / οργασμού με ανοιχτά μάτια στη λογική πως μια τέτοια κορυφαία στιγμή (όπως κι εκείνη του φιλιού) δεν μπορείς να κάνεις βαθύτερη επαφή με μάτια ερμητικά κλειστά! Προτείνει μάλιστα στα ζευγάρια που τον συμβουλεύονται να κάνουν σεξουαλικές ασκήσεις στο σπίτι με μάτια ορθάνοιχτα! Η ντροπή δεν έχει θέση στο κρεβάτι κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να χωνέψεις.

Και πώς ολοκληρώνουν οι γυναίκες;

Σε πρόσφατη έρευνα δείγματος 500 γυναικών έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

  • 34% έχουν οργασμό με αυτοϊκανοποίηση (δάχτυλα )
  • 14% με τη χρήση δονητή
  • 14% απολαμβάνοντας στοματικό έρωτα από το σύντροφό τους
  • 12% με διείσδυση αλλά και ενεργοποίηση της κλειτορίδας με τα δάχτυλα (ταυτόχρονα)
  • 6% μόνο με διείσδυση
  • 4% από εκείνον χρησιμοποιώντας τα δαχτυλάκια του και μόνο
  • 13% με ποικιλία όλων των παραπάνω

Για να δεις κι εσύ οργασμική χαρά στο πρόσωπό σου, δοκίμασε τα παρακάτω:
Το τραπεζάτο: αυτό είναι που λέμε θα σου κάνω το τραπέζι και το κρεβάτι μαζί. Ξαπλώνεις σε τραπέζι που να σε αντέχει, στην άκρη, φέρνεις τα πόδια στους ώμους του και τον αφήνεις να διεισδύσει.
Παραλλαγή: αντί να αφήνεις τους γλουτούς πάνω στο τραπέζι, ζητάς από τον καλό σου να τραβήξει τα οπίσθιά σου ψηλά και προς το μέρος του. Η διείσδυση είναι μεγάλη κι ο οργασμός ακόμα μεγαλύτερος.

Πιάσε τη βάση: Είσαι από πάνω του, έχει διεισδύσει κι εκεί που η δράση προχωρά, πιάνεις τη βάση του πέους του (ενώ είναι μέσα σου) με τον αντίχειρα και το δείκτη και το ανεβοκατεβάζεις βοηθώντας την κίνηση. Ο οργασμός μεγαλώνει για σένα και το πέος σου.

Κάνε το V: επειδή η κλειτορίδα κρύβεται κάτω από τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, ζήτα του να κάνει ένα V με τα δάχτυλά του και να τραβήξεις προς τα πίσω τα χείλη, φανερώνοντας το αιδοίο. Έτσι, η ηδονή σου θα έρθει γρηγορότερα.

womenonly.gr