Εγκαύματα σε όλο της το σώμα είχε η Whitney Houston

Εγκαύματα σε όλο της το σώμα είχε η Whitney Houston

Στη δημοσιότητα δόθηκε η νεκροψία της Whitney Houston αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τραγικό τρόπο που βρήκε το θάνατο η τραγουδίστρια.

Η νεκροψία αναφέρει ότι μεγάλα μέρη του σώματος της Whitney είχαν σοβαρά εγκαύματα από το καυτό νερό μέσα στην μπανιέρα της. Μάλιστα οι γιατροί εικάζουν ότι η τραγουδίστρια δεν κατάλαβε, ούτε ένιωσε πόσο καυτό ήταν το νερό γιατί ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

Η Whitney βρέθηκε μπρούμυτα με το κεφάλι μέσα στο νερό και τη μύτη της να αιμοραγεί. Μάλιστα το σώμα της είχε πάρα πολλά σημάδια, ένδειξη του πόσο πολύ είχε παραμελήσει τον εαυτό της.

Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι το διάφραγμά της ήταν διάτρητο εξαιτίας της χρόνιας χρήσης κοκαΐνης, ενώ είχε άπειρα σημάδια στα χέρια και στα πόδια της, ενώ δύο ουλές εντοπίστηκαν κάτω από τα δύο στήθη της, πιθανόν εξαιτίας της πλαστικής στήθους την οποία είχε κάνει.

Εγκαύματα σε όλο της το σώμα είχε η Whitney HoustonΗ νεκροψία έδειξε επίσης ότι είχε προσθετικά δόντια, ενώ είχε πολλά κοψίματα στο αριστερό της μπράτσο, στο χέρι της και στον ώμο της.

Η αναφορά της αστυνομίας πάλι αποκαλύπτει ότι βρέθηκαν διάφορα ναρκωτικά μέσα στο δωμάτιό της, όπως κοκαΐνη και χάπια.

«Στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι βρέθηκε ένα κουτάλι με άσπρη κρυσταλλική ουσία και τυλιγμένο ένα λευκό χαρτί με διάφορες άλλες ουσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αρχές θεωρούν ότι η Whitney Houston πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών, συνταγογραφούμενων χαπιών σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Μάλιστα όταν βρέθηκε το πτώμα της, εκείνη φορούσε μια καστανή περούκα.

Στον οργανισμό της βρέθηκαν επίσης ίχνη μαριχουάνας και αρκετών χαπιών όπως Xanax.

Η 48χρονη τραγουδίστρια υπέφερε από εμφύσημα, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και μια τρύπα από βελόνα στον αγκώνα της.

star.gr