Βύθισε σε σύννεφο σκόνης τον ΒΟΑΚ ελικόπτερο στα όρια Χανίων – Ρεθύμνου (φωτο)

Βύθισε σε σύννεφο σκόνης τον ΒΟΑΚ ελικόπτερο στα όρια Χανίων – Ρεθύμνου (φωτο)

Ένα απίστευτης ανευθυνότητας περιστατικό καταγγέλλει αναγνώστης στο flashnews.gr.

Όπως αναφέρει χθες το πρωί στις 10.30 στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, στα όρια των δυο περιφερειακών ενοτήτων λίγο πριν τη διασταύρωση για Επισκοπή, σηκώθηκε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης και άμμου.

Οι οδηγοί που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ έχασαν κάθε ορατότητα (με ό,τι αυτό σημαίνει για αυτοκίνητα που εκ των πραγμάτων κινούνται με πιο υψηλές ταχύτητες στην εθνική οδό).

Κάποιοι «τυλίχθηκαν» στο σύννεφο αυτό, οι υπόλοιποι που το είδαν μπροστά τους, όπως μας λέει ο αναγνώστης πρόλαβαν να σταματήσουν όλοι με αλαρμ στην άκρη του δρόμου, κοιτώντας εμβρόντητοι το νέφος σκόνης που υψώθηκε μπροστά τους.

Και συνεχίζει ο αναγνώστης: «Εκεί που απορούσα τι είναι αυτό που πύκνωνε συνέχεια και απλωνόταν, ακούω ένα θόρυβο και περνά από πάνω μας χαμηλά ένα ελικόπτερο, ιδιωτικό, άσπρο μπλε. Περιμέναμε 3-4 λεπτά να κάτσει η σκόνη, να καθαρίσει και να συνεχίσουμε την πορεία μας»

Το ελικόπτερο σύμφωνα με τον ίδιο απογειώθηκε από χωμάτινο οικόπεδο δίπλα στον δρόμο.

Ο ίδιος τονίζει: «Ποια υπηρεσία το επέτρεψε αυτό; Από τύχη δεν έγινε ατύχημα! Αν ήταν οργανωμένο και με άδεια, έπρεπε να ήταν κάποιοι ενημερώνει και να έκλεινε ο δρόμος. Όχι στην τύχη μας, όποτε θέλουμε και δε μας νοιάζει τίποτα! Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα …γιατί εχθές ….θα γράφαμε αλλα !!!»