Βρισηίδα Ανδριώτου: Ήταν αληθινό το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα; (video)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ήταν αληθινό το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα; (video)
aeweb

“Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πανέξυπνος, το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα”, λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Αλήθεια έχουμε δεθεί. Είμαι σίγουρη. Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη. Όντως ισχύει», απάντησε η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Σπύρο Μαρτίκα. Η παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και η σχέση με τον συμπαίκτη της απασχόλησε αρκετά την κουβέντα τους.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πανέξυπνος, το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα. Υπάρχουν πράγματα που έχει κάνει off camera και είναι προσωπικά που δεν μπορώ να τα πω… Θα τον περιμένω», σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσο για το αν ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει στρατηγική και όσον αφορά στη σχέση τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε κατηγορηματικά:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε εμένα. Γιατί θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σπύρος Μαρτίκας να κάνει στρατηγική γιατί τότε θα έπρεπε να πάρει Όσκαρ».

zappit.gr