Βρέθηκε οδηγός που προκάλεσε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό στο Δαράτσο

Βρέθηκε οδηγός που προκάλεσε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό στο Δαράτσο

Βρέθηκε οδηγός που προκάλεσε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό στο Δαράτσο

Από μια σύμπτωση καθώς όπως λένε «τα Χανιά είναι μικρά και όλοι γνωρίζονται»

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου και στο ύψος του Δαράτσου συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο θα μπορούσε να έχει και πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου, «ένα αγροτικό Toyota 4×4 τετράπορτο, έκανε τιμονιές δεξιά – αριστερά στον δρόμο, πατώντας γκάζι και χρησιμοποιώντας χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα όχημα μάρκας Ford και να το σέρνει για περίπου 10 μέτρα δρόμο, “πετώντας” το μετά πάνω σε μια πινακίδα καταστήματος με κινέζικα ρούχα. Στη συνέχεια ο οδηγός του αγροτικού έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε.»

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου απεύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει, καθώς ουδείς πρόλαβε να δει την πινακίδα του αγροτικού.

Σήμερα ο ίδιος, γνωστοποίησε πως βρέθηκε ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου. Μάλιστα, όπως αναφέρει, πρόκειται για έναν νεαρό που πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Όμως το απίστευτο είναι ο τρόπος που εντοπίστηκε καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο Θεός είχε άλλα σχέδια και οδήγησε τον πατέρα του να πάει να φτιάξει το αμάξι του σε ένα συνεργείο του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός μου κατά τύχη ……..Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η αστυνομία …….»

flashnews.gr