Βρέθηκε γυναίκα με δύο αιδοία: «Το ένα για τον σύζυγο και το άλλο για τη δουλειά» (video)

Βρέθηκε γυναίκα με δύο αιδοία: «Το ένα για τον σύζυγο και το άλλο για τη δουλειά» (video)

Γυναίκα στην Αυστραλία γεννήθηκε με μια σπάνια σωματική ανωμαλία καθώς έχει δύο αιδοία.

Με μια σπάνια σωματική ανωμαλία γεννήθηκε μια γυναίκα στην Αυστραλία, καθώς σε μεγάλη ηλικία διαπίστωσε ότι έχει δύο αιδοία.

Η 31χρονη Evelyn Miller διαγνώστηκε με δίδελφυς μήτρα το 2011, όταν ένας γυναικολόγος παρατήρησε μια σωματική ανωμαλία κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Νοσοκομείο Γυναικών και Παίδων στην Αδελαΐδα.

Αυτή η ιδιαιτερότητα δημιουργούσε προβλήματα στην 31χρονη όταν είχε ερωτικές επαφές. «Απέφευγα τις επαφές για τόσο καιρό μετά από αυτό. Οι άνδρες δεν ήξεραν τι έκαναν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το μόριος τους στην ουρήθρα μου», ανέφερε.

Η Evelyn τόνισε ότι μεγάλωσε με τον πατέρα της σε μια απομακρυσμένη περιοχή, οπότε δεν μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο, ή να αναζητήσει αλλού συμβουλή.

Πλέον, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Τον Andrew που είναι 20 μηνών και την Georgia που είναι 8 ετών.

Παράλληλα, διατηρεί σελίδα λογαριασμό στο OnlyFans και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω δύο αιδοία. Το ένα για το σύζυγο μου και το άλλο για τη δουλειά».

Επίσης, συμπλήρωσε ότι κερδίζει περίπου 1.480 δολάρια τον μήνα, ενώ αρκετοί χρήστες του OnlyFans απορούν με την κατάσταση της, κάτι που φέρεται να έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο.

@evelynuncovered

Replying to @nustyboy

♬ Who I Am – Anne-Marie

gazzetta.gr