Βίντεο: Μαϊμού «οδηγεί» λεωφορείο

Βίντεο: Μαϊμού «οδηγεί» λεωφορείο

Βίντεο: Μαϊμού «οδηγεί» λεωφορείο

Ένα βίντεο που δείχνει μια μαϊμού να «οδηγεί» λεωφορείο στην Ινδία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις – Ο οδηγός του λεωφορείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Μεικτές αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που δείχνει μια μαϊμού να «οδηγεί» λεωφορείο στην Καρνατάκα στην Ινδία.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν χαριτωμένο το θέαμα, ωστόσο κάποιοι άλλοι αντέδρασαν επειδή το θεώρησαν επικίνδυνο.

Ο Ινδός οδηγός του λεωφορείου ετέθη σε διαθεσιμότητα, καθώς επέτρεψε στη μαϊμού να «οδηγήσει» το όχημα.

Πάντως, κανένας από τους 30 και πλέον επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο δεν διαμαρτυρήθηκε για τον… σοφέρ του.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι για τα λεωφορεία ανακοίνωσαν ότι η ασφάλεια των επιβατών δεν μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, επιτρέποντας σε μια μαϊμού να βρίσκεται στο τιμόνι.

Πάντως, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων αντέδρασαν στην απόφαση του οργανισμού των λεωφορείων, καθώς βρήκαν γλυκό το στιγμιότυπο και θεώρησαν ότι έπρεπε να επιβληθεί απλή επίπληξη στον οδηγό.

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον οργανισμό, που ενημερώθηκε για το τι συνέβη όταν το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο. Μάρτυρες αναφέρουν ότι η μαϊμού επιβιβάστηκε στο όχημα μαζί με άλλον επιβάτη, ωστόσο έδειξε πλήρη άρνηση να κάτσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το… τιμόνι.

Ο οδηγός έδειχνε να μην ανησυχεί από αυτά που συνέβαιναν και συνέχισε το ταξίδι του, κρατώντας καθ’ όλη τη διάρκεια ο ίδιος το τιμόνι και απλώς άφησε τη μαϊμού να κάθεται πάνω του.

protothema.gr