Βίντεο διαφήμιση για τα Χανιά από το πλήρωμα του USS Harry Truman

Βίντεο διαφήμιση για τα Χανιά από το πλήρωμα του USS Harry Truman

Βίντεο διαφήμιση για τα Χανιά από το πλήρωμα του USS Harry Truman

Τέσσερις ημέρες έμειναν στα Χανιά , οι ναυτικοί του αεροπλανοφόρου USS Harry Truman από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου και σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη των Χανίων και ειδικά την παλιά πόλη.

Παρά τις δυσχέρειες που προκλήθηκαν από την αυστηροποίηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ειδικά σε ότι αφορά στην διασκέδαση, οι χιλιάδες, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου, φαίνεται πως αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την πόλη όσο και για τους ανθρώπους του τόπου.

Τι εντυπώσεις αυτές και κυρίως τις ομορφιές των Χανίων, τις κατέγραψαν σε ένα πανέμορφο βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, από το Harry Truman αλλά και την Βάση ευκολίας των ΗΠΑ στα Χανιά, με αποδέκτες τα χιλιάδες μέλη των οικογενειών τους  που έχουν την ευκαιρία να δουν τις ομορφιές του τόπου στον οποίο πέρασαν την πρωτοχρονιά.

Στο βίντεο μιλούν για τις εντυπώσεις τους μέλη του πληρώματος ενώ έχουν καταγραφεί εικόνες και απο την καθημερινότητα της πόλης και των ανθρώπων της. 

Η ανάρτηση στο προφιλ του αεροπλανοφόρου στο Facebook έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια, ενώ χιλιάδες είναι οι προβολές στο twitter.