Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Βίντεο: Άντρας χουφτώνει 20χρονη που κυκλοφορεί τόπλες σε φεστιβάλ και μετά… τις τρώει!

Βίντεο: Άντρας χουφτώνει 20χρονη που κυκλοφορεί τόπλες σε φεστιβάλ και μετά… τις τρώει!

Υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της

Μία Νεοζηλανδή αποφάσισε να εμφανιστεί τόπλες στο φεστιβάλ Rhythm & Vines στο Gisborne της Νέας Ζηλανδίας, καλύπτοντας το στήθος της μόνο με χρυσόσκονη.

Η Madeline Anello-Kitzmiller, 20 ετών, φαίνεται στο βίντεο να περπατά φορώντας… εκτός από τη χρυσόσκονη, μία μικροσκοπική φούστα, που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.

Ένας άντρας βρίσκει ευκαιρία, την πλησιάζει, ενώ περπατά παρέα με μια φίλη της και τη χουφτώνει, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της. Το ζεύγος τον πλησιάζει, η φίλη του ρίχνει στο πρόσωπο το ποτό, ενώ η ημίγυμνη 20χρονη τον χτυπά.
Μετά το περιστατικό, η 20χρονη, ξεκίνησε μία εκστρατεία υπεράσπισης της αντίδρασής της αλλά και της εμφάνισής της, δηλώνοντας από τη μία πως είχε συσσωρευμένα νεύρα όλη τη μέρα, από το διαρκές πείραγμα, τα σχόλια και τις προσβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και ξέσπασε μεν πάνω στον άντρα, αλλά ίσως πιο σκληρά απ’ ότι έπρεπε.

Από την άλλη υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

{mp4remote}http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/01/2380028248647094024/640x360_MP4_2380028248647094024.mp4{/mp4remote}

protothema.gr