Βανδή-Μπισμπίκης: Φεύγουν από την Αθήνα και μετακομίζουν στα Χανιά;

Βανδή-Μπισμπίκης: Φεύγουν από την Αθήνα και μετακομίζουν στα Χανιά;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει τη showbiz ως ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της, με τους δύο να μοιάζουν πιο χαρούμενοι από ποτέ στη ζωή τους.

Μπορεί εδώ και καιρό, πάντως, να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με τις διαρκείς δημόσιες εκφράσεις αγάπης, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αποτελεί και την απόλυτη επιδίωξή τους. Κι αυτό, επειδή έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τη ζωή τους εκτός Αθηνών, με το «Yes Magazine» μάλιστα να το πηγαίνει ένα «βήμα» πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό τονίζει πως στα σχέδια του ζευγαριού είναι να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει μονίμως στα Χανιά, μακριά από την οποιαδήποτε δημοσιότητα. Η αλήθεια είναι, ότι αρκετές φορές έχει γίνει αναφορά στο σπίτι, που θέλουν να μετατρέψουν σε παλάτι τους, ωστόσο μένει να φανεί αν θα γίνει η πράξη αυτή η διαφαινόμενη απόσυρση.

Όπου βρεθούν και όπου σταθούν δε σταματούν να εκδηλώνουν την αγάπη τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους εδώ και αρκετούς μήνες είναι μαζί και αγαπημένοι και δεν το κρύβουν.

Στην τελευταία παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή του ιδρύματος Ωνάση με το «Έγκλημα και Τιμωρία», το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε κοντά στον αγαπημένο της και τον θαύμασε επί σκηνής. Πριν τον θαυμάσει, όμως, στη σκηνή του ιδρύματος Ωνάση, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το καμαρίνι του αγαπημένου της και του άφησε ένα τρυφερό μήνυμα, γράφοντας στον καθρέφτη του «Σ’ αγαπώ».

Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί και με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπο από την παράσταση, όπου διακρίνεται ο Βασίλης Μπισμπίκης την ώρα που παίζει τον ρόλο του αστυνόμου Πορφύρη. Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί εξωτερικά, καθώς φαίνεται χωρίς μαλλιά.

athensmagazine.gr