Η Βανδή στη σκηνή με τον Γεωργούλη;

Η Βανδή στη σκηνή με τον Γεωργούλη;

Η Βανδή στη σκηνή με τον Γεωργούλη;

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης να… μετανάστευσε στο Λος Άντζελες, προσπαθώντας να κάνει διεθνή καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, όμως εξετάζει και τις επαγγελματικές προτάσεις που του γίνονται στην Ελλάδα. Πιο πρόσφατη, αυτή για να συνεργαστεί σε μιούζικαλ με τη Δέσποινα Βανδή

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ακουστεί η είδηση πως το διάσημο συγγραφικό δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου, ετοιμάζει ένα μιούζικαλ που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για να πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή. Επικρατέστερος μάλιστα για το ρόλο του συμπρωταγωνιστή της είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Down Town”, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω τι θα γίνει. Άσε που εμένα το μιούζικαλ δεν μου αρέσει ως είδος. Από την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί ο Αλέξανδρος έχει ένα μαγικό τρόπο να με πείθει. Δυο φορές τού αρνήθηκα στο παρελθόν, και τελικά και τις δυο φορές έκανα αυτό που μου πρότεινε”.

Στην ερώτηση, πώς του φαίνεται η ιδέα να συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή, δήλωσε: “To να παίξω με την Δέσποινα το θεωρώ μεγάλη πρόκληση. Έχει το star quality και το ένστικτο”. Από την πλευρά της πάντως, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: “Αν θεωρεί ο Αλέξανδρος ότι ο ρόλος θα ταίριαζε στον Αλέξη, με χαρά θα συνεργαζόμουν μαζί του. Επίσης του εύχομαι να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει κάτι ακόμα καλό στο εξωτερικό, γιατί του αξίζει. Όσο για το μιούζικαλ, θα συμφωνήσω μαζί του. Είναι νωρίς ακόμη για ανακοινώσεις”.

nooz.gr