Τζούλια Νόβα: Χαμός με τη μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης – «Όσο ήταν η ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς

Τζούλια Νόβα: Χαμός με τη μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης – «Όσο ήταν η ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς

Χαμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε η Τζούλια Νόβα στο λογαριασμό της στο Instagram φορώντας μια μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος. Η συγκεκριμένη κίνησή της προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η φωτογραφία λοιπόν που την δείχνει να κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της φορώντας το εν λόγω ρούχο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθους της, ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα σε έναν χρήστη ήταν άμεση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Eπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω . Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε , υπήρχε δωρεάν παιδεία , δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν κι τόσο άσχημα . Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».