Ροζ Βιντεο απο τη Sirina με τη Τζουλια Αλεξανδράτου

Ροζ Βιντεο απο τη Sirina με τη Τζουλια Αλεξανδράτου

Τζουλια Αλεξανδράτου ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ!

Οι ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου διατίθενται -εν αγνοία της όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της- σε ευρεία κυκλοφορία στα περίπτερα από την sirina productions εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών!

Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, τόσο από δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και από του πρώην συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου, πως υπάρχει ένα τρίωρο βίντεο, το οποίο είχαν τραβήξει οι ίδιοι και καταγράφει τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι. Αντί γι’ αυτό όμως, ένα άλλο ροζ βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών, προκαλεί τα νερά της showbiz.

Στις σκηνές του εν λόγω βίντεο η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται ροζ βίντεο που θα… ανάψει φωτιές είναι καθ’ όλα νόμιμο, τονίζει από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, ωστόσο σας διαβεβαιώνω πως όλα έγιναν διά της νομίμου οδού». Εμείς έχουμε να τονίσουμε ότι όσοι το έχουν δει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου μιλάνε για κανονική παραγωγή και όχι για κάποιο ερασιτεχνικό γύρισμα.

Παρακάτω είναι το εξώφυλλο της ταινίας όπως κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα με μόνο 19,90€… προλάβετε πριν εξαντληθεί…

tzoulia-alexandratoutzoulia-alexandratou03