Το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κους Κους» του Alpha χτες ξεκίνησε η εταιρία Sirina του παραγωγού  Δημήτρη Σειρηνάκη το μοντάζ του δεύτερου DVD  της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Δυστυχώς προς μεγάλη απογοήτευση το νέο ροζ δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν θα είναι μια νέα παραγωγή αλλά θα περιλαμβάνει σκηνές που κόπηκαν στο πρώτο DVD “το απαγορευμένο” καθώς και τα making off που φαίνονται όλοι, όπως ο παραγωγός (Δημήτρης Σειρηνάκης) , οι συντελεστές  αλλά και ο πορνοστάρ (Ian Scott).

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο ροζ DVD  θα περιέχει και πρωκτικό sex που δεν είδαμε στο πρώτο DVD και η τσόντα είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η.Έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια.

Τέλος, οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας με την τιμή να είναι ίδια με το πρώτο dvd.

Απολογισμός
Η εταιρία Sirina από τις πωλήσεις της τσόντας κέρδισε 5,5 εκατομμύρια €. Το ένα το πήρε μπροστά, πριν απ’ τα γυρίσματα, η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η τσόντα γυρίστηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου midas hotel που βρίσκετε στο 19 χιλ. Αθηνών – Λαμίας στην Νέα Ερυθραία. Ο Σειρηνάκης, από 5 πορνό ταινίες που είχε γυρίσει πριν, είχε κερδίσει 200.000.Από μία της Τζούλιας, 5,5 εκατομμύρια και έπεται και συνέχεια. Το ΣΔΟΕ μπήκε στα γραφεία του, αλλά αυτός ήδη βρισκόταν στο Μονακό. Στα sex shops, εκτός από τη 2η τσόντα, έχουν αρχίσει και πουλιούνται μπουκάλια – ερωτικά βοηθήματα, με τη μορφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου