Νέο ροζ DVD από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Νέο ροζ DVD από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Μετά από την απόπειρα να γίνει παρουσιάστρια η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει ξανά στροφή στην καριέρα της και επιστρέφει σαν πρωταγωνίστρια τσόντας.

Αφού κατάλαβε ότι μόνο έτσι βγάζει πλέον χρήματα αποφάσισε ότι είναι καιρός να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο ροζ DVD – τσόντα.

H νέα τσόντα που θα πρωταγωνιστήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν είναι όπως η προηγούμενη με σαμπάνιες, φιλάκια, αγαπούλες και μπανάκια αλλά μια πραγματικά Hardcore τσόντα σε παραγωγή Δημήτρη Σειρηνάκη.

Φυσικά το Hardcore porno της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα είναι 3d για να την βρίσκουμε όλοι και πρωταγωνιστούν νταβραντισμένοι επαγγελματίες της αλλοδαπής, σε μια εξαιρετική από άποψη budget παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα και την εποχή.

Συμφωνά με έγκυρες πληροφορίες τα γυρίσματα της πορνό ταινίας έχουν ολοκληρωθεί, καθώς επίσης και το μοντάζ και αυτό που μένει είναι να διανεμηθεί με το γνωστό τρόπο που μας έχει διδάξει η Sirina production.

Επίσης γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, για αυτό μείνετε συντονισμένη η μεγάλη πρωταγωνίστρια επιστρέφει δριμύτερη και πιο Hardcore.