Τρόμος σε λούνα παρκ: 11χρονο κορίτσι έμεινε κρεμασμένο από τη ρόδα – Γλίστρησε και έπεσε από ύψος 6 μέτρων (video)

Τρόμος σε λούνα παρκ: 11χρονο κορίτσι έμεινε κρεμασμένο από τη ρόδα – Γλίστρησε και έπεσε από ύψος 6 μέτρων (video)

Σε τρόμο εκτυλίχθηκε η βόλτα στο λούνα παρκ για ένα 11χρονο κορίτσι από τη Βραζιλία, όταν, εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας στη ρόδα του πάρκου, έμεινε κρεμασμένη και γλίστρησε από τη θέση της. Το κορίτσι γλίστρησε, όταν μια κλειδαριά ασφαλείας στο κάθισμα, που βρισκόταν η ίδια και η φίλη της, ξεκλείδωσε ενώ το τρενάκι έκανε κύκλους.

aeweb

Η πιθανολογούμενη βλάβη, σύμφωνα με το dailymail.co.uk, προκάλεσε την ανατροπή του καθίσματος, με αποτέλεσμα το κορίτσι και η 13χρονη φίλη της να πέσουν έξω. Το μεγαλύτερο κορίτσι έπεσε από ύψος πάνω από 6 μέτρα στο έδαφος, ενώ το μικρότερο παιδί κατάφερε να πιαστεί από το κάθισμα.

Τα πλάνα δείχνουν την 11χρονη να κρέμεται ψηλά πάνω από το έδαφος, ενώ οι άνθρωποι από κάτω κοιτούσαν με τρόμο. Καθώς η ρόδα τρίζει, τελικά το κορίτσι αφήνει τα χέρια της και πέφτει στο έδαφος, ενώ ακούγονται υψηλές κραυγές. Όπως πέφτει, φαίνεται να χτυπάει σε μια κατασκευή.

Το μεγαλύτερο κορίτσι νοσηλευόταν ακόμη στο νοσοκομείο με τραύματα στη λεκάνη της. Η οικογένειά της δήλωσε ότι περιμένει ακόμη εξετάσεις. Το μικρότερο κορίτσι έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Το λούνα παρκ έκτοτε έκλεισε από τις αρχές και το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Οι γονείς σκοπεύουν να μηνύσουν τον χώρο όταν το κορίτσι του αναρρώσει.

newsbeast.gr