Τρόμος για 4 ανήλικα κορίτσια, τους επιτέθηκε επιδειξίας (video)

Τρόμος για 4 ανήλικα κορίτσια, τους επιτέθηκε επιδειξίας (video)

Μπροστά από σχολείο η επίθεση – Το μικρότερο κορίτσι είναι μόλις 6 ετών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιδειξία που χθες το απόγευμα επιτέθηκε σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια μπροστά από σχολείο στα Άνω Λιόσια.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 20:00 επί της οδού Πίνδου στο 2ο Λύκειο της περιοχής, και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, ο οποίος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να περάσει χειροπέδες στον «σάτυρο».

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν μελαχρινό άνδρα, ο οποίος βγήκε από το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο και μάρκας Golf, έχοντας κατεβασμένο το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 4 κορίτσια ηλικίας 16, 17 και 6 ετών, τα οποία βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου.

Αμέσως τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τον συλλάβουν οι Αρχές.

Ένα από τα θύματα της επίθεσης μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ανέφερε για το περιστατικό.

«Σήμερα (χθες) γύρω στις 20:00 με 20:30 βγήκα βόλτα μαζί με τις τρεις φίλες μου και τη μικρή μου αδελφή, η οποία είναι 6 ετών. Φτάσαμε στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων οπού έξω υπήρχε ένα μαύρο Golf με τελευταία ψηφία της πινακίδας ήταν 8789. Ο τύπος ήταν επιδειξίας, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε έρθει και αρκετά προετοιμασμένος με κρέμες. Έκανε ανενόχλητος τη δουλειά του. Το τραγικό είναι ότι φώναξα τον πατέρα μου και ο τύπος έτρεξε και πήγε να με πατήσει με το αυτοκίνητο του. Ακόμα δεν τον έχουν βρει.»

Κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι ο δράστης ηλικίας περίπου 45 ετών, είναι «σεσημασμένος» και κυκλοφορεί επίσης σε Φυλή και Ζεφύρι.

protothema.gr