Τροχαίο με λεωφορείο – Σοκάρουν oι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε την ζωή του

Τροχαίο με λεωφορείο – Σοκάρουν oι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε την ζωή του

Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη σήραγγα του Πλαταμώνα, στις 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (δείτε εδώ).

aeweb

Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη σήραγγα του Πλαταμώνα, στις 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πρώτα με σφοδρότητα στο ασημί αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε το μπλε αυτοκίνητο, και αυτό«καρφώθηκε» ανάμεσα στο λεωφορείο και το πρώτο όχημα.

Ο 19χρονος ήταν συνοδηγός στο ασημί αυτοκίνητο. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι τρεις σοβαρά τραυματίες, 19, 22 και 34 ετών. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και οι τρεις σοβαρά τραυματίες:

Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για έναν 44χρονο, μία 42χρονη και μία ανήλικη οκτώ ετών, οι οποίοι ήταν επιβάτες του μπλε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται.

thestival.gr