Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, εκτός από τον άνδρα και τη γυναίκα που έχασαν τη ζωή τους, δύο ακόμη άτομα, ένας 30χρονος και μια 23χρονη

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς, έναν άνδρα ηλικίας 29 ετών και μία γυναίκα συνομήλική του, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, εκτός από τον άνδρα και τη γυναίκα που έχασαν τη ζωή τους, δύο ακόμη άτομα, ένας 30χρονος και μια 23χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του και στην συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα να καταλήξει μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Ο 30χρονος και η 23χρονη, κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Αμέσως μετά, πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο του δυστυχήματος, απεγκλώβισαν νεκρούς τους άλλους δύο επιβάτες, ενώ ο 30χρονος και η 23χρονη διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και της συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

protothema.gr