Τρελά ερωτευμένη η Μαρία Σολωμού

Τρελά ερωτευμένη η Μαρία Σολωμού

”Είμαι πολύ ερωτευμένη! Και συνήθως αυτό που σου συμβαίνει στο τώρα είναι και το καλύτερο.” δηλώνει η Μαρία Σολωμού στο περιοδικό Down Town και φαίνεται ότι Πάνος Μουζουράκης της έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά…

Η γνωστή ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη με τον δημοφιλή ηθοποιό – τραγουδιστή και δεν το κρύβει. Λατρεύει την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια του συντρόφου της.

”Βλέπω πάντα την καταστροφή σε μια κατάσταση, δεν βλέπω ποτέ το καλό, αλλά αυτό προσπαθώ να το βελτιώσω πάρα πολύ. Όταν μάλιστα συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο πολύ αισιόδοξο και πολύ θετικό, νιώθεις πολύ άσχημα όταν εσύ είσαι στα κάτω σου.” εξηγει και προσπαθεί να συνοψίσει τα θετικά του Πάνου… ”Είναι πάρα πολλά. Έχει φοβερή ενέργεια, φοβερή χαρά, είναι πολλά”…

”Θα σου έλεγα ότι, έπειτα από κάθε σχέση μου, η επόμενη ήταν πολύ πιο δυνατή. Τελειώνοντας μια σχέση, κάνεις απολογισμό και λες «δεν ήταν τελικά τόσο όσο νόμιζα» ή «ήταν τότε, αλλά τελείωσε γρήγορα» ή «τι έπαθα Χριστέ μου; Τυφλώθηκα;” εξηγεί η Μαρία Σολωμού, η οποία όμως στην παρούσα φάση μοιάζει ”τυφλωμένη” με τον Πάνο Μουζουράκη.

Όσο για τη σχέση που έχει κρατήσει με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είναι αποκαλυπτική: ”Η σχέση μας είναι μια χαρά! Καλύτερη από παλιά…. Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που κρατάει τα προσωπικά του πολύ δικά του. Αυτή την τύπου «ανετίλα», που υποτίθεται ότι τα λες όλα, ότι βγαίνεις και είσαι ο πρώην με τη νυν και όλα μαζί, ο Μάριος δεν την ενστερνίζεται πολύ ως στυλ.”

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ