Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρός 22χρονος Χανιώτης φοιτητής που καταπλακώθηκε από τοίχo (video)

Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρός 22χρονος Χανιώτης φοιτητής που καταπλακώθηκε από τοίχo (video)
aeweb

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, καταπλακώθηκε από τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ήταν όμως αργά για τον 22χρονο. Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Πένθος στα Χανιά για τον διακεκριμένο 22χρονο ποδηλάτη που σκοτώθηκε στην Λάρισα (φωτο)

Το χρονικό:

Το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου γύρω στις 7:30, ο 22χρονος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, βρέθηκε εξω από εγκαταλελλειμένο κτίριο. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την μεταλλική πόρτα του σπιτιού. Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ένας νεαρός που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοτητή, έσπευσε για βοήθεια, ήταν όμως αργά. Τραγική ειρωνία: Ο άνθρωπος που έσπευσε για βοήθεια, είχε ενημερώσει στο παρελθόν τον Δήμο και την Πολεοδομία για να έρθουν οι ιδιοκτήτες των οικημάτων και να επισκευάσουν τα ετοιμόρροπα σπίτια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, κομμάτι του τοιχίου είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό και είχε επισκευαστεί.

Πηγή: ertnews.gr