Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο Χανιώτες σοβαρά τραυματίες στο ΑΧΕΠΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο Χανιώτες σοβαρά τραυματίες στο ΑΧΕΠΑ

Δύο Χανιώτες φοιτητές βρίσκονται ανάμεσα στους τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη

Δύο νεαροί Χανιώτες είναι σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους τραυματίες από το φρικτό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια μεταξύ των τραυματιών στα Τέμπη – Τι είπε η μητέρα της

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δυο παιδιά που είναι φοιτητές και είχαν προορισμό την Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της συμπρωτεύουσας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά τονίζουν ότι η κατάσταση του ενός παιδιού είναι αρκετά πιο σοβαρή.

Οι οικογένειές τους έχουν ήδη ενημερωθεί και πλέον επιθυμία όλων είναι να ξεφύγουν από τη μεγάλη περιπέτεια στην οποία έχουν μπει, όπως και τόσοι άλλοι εμπλεκόμενοι με το σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη.

Μάλιστα, η εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής τους κρίθηκε προτιμότερο να νοσηλευτούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και όχι στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση συγγενών θυμάτων και από την Κρήτη.