Τραγωδία στα Χανιά – Τον βρήκαν νεκρό σε φαράγγι

Τραγωδία στα Χανιά – Τον βρήκαν νεκρό σε φαράγγι

Τραγωδία στα Χανιά – Τον βρήκαν νεκρό σε φαράγγι

Ακόμα ένα περιστατικό όπου περιπατητής χάνει τη ζωή του σε Φαράγγι της Κρήτης σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κίσσαμο και συγκεκριμένα στο Φαράγγι της Ρόκας.

Πρόκειται για έναν 80χρονο από την Ολλανδία ο οποίος αποφάσισε να διασχίσει το φαράγγι ωστόσο κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας του έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής στην Κρήτη Αρχιπύραρχο Νίκο Λαγουδάκη που μίλησε στο ekriti.gr «η υπηρεσία μας ενημερώθηκε μέσω του 112 από υπάλληλο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο ηλικιωμένος, ότι ο 80χρονος είχε φύγει πριν από πολλές ώρες για το φαράγγι και δεν έχει δώσει σημάδι ζωής. Αμέσως, ξεκίνησε η αναζήτησή του και στις 15.30 το μεσημέρι τον εντοπίσαμε μέσα στο φαράγγι της Ρόκας». Όπως σημειώνει ο κ. Λαγουδάκης, ο ηλικιωμένος ήταν μόνος του και ήταν παλιός ορειβάτης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι έξι πυροσβέστες καθώς ο ένας αξιωματικός από την ΠΥ Κισσάμου θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία μεταφοράς του άτυχου άνδρα προς την έξοδο του φαραγγιού, στις 22.30 περίπου το βράδυ. Στη συνέχεια, ο άτυχος ηλικιωμένος θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

ekriti.gr