Τραγωδία: Δύο αδέρφια νεκρά από φωτιά σε λυόμενο σπίτι (φωτο)

Τραγωδία: Δύο αδέρφια νεκρά από φωτιά σε λυόμενο σπίτι (φωτο)

Πληγές μετράει η Ζάκυνθος από το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει το νησί αλλά και λόγω του τραγικού συμβάντος με τη φωτιά που ξέσπασε σε λυόμενο σπίτι στην οδό Μπάφη.

Η τραγωδία ήταν οικογενειακή, καθώς οι σοροί των δύο ανδρών που βρέθηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, είναι αδέρφια, ηλικίας 45 και 57 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά δεν φαίνεται να συνδέεται με την κακοκαιρία, αλλά ξεκίνησε μέσα από το σπίτι. Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 6 οχήματα για την κατάσβεση ενώ βρίσκονται ακόμα στο σημείο για να εντοπίσουν τα αίτια της φωτιάς.

Ιατροδικαστής αναμένεται να φτάσει στο λυόμενο σπίτι για τους δύο νεκρούς άνδρες ενώ το πόρισμα για το πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά θα βγει μέσα στην ημέρα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Σοροί δύο (2) ανδρών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονακατοικία, επί της οδού Μπάφη, στη Ζάκυνθο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έντεκα (11) πυροσβέστες με πέντε (5) οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.»