Του έκλεψαν το κινητό, εμβόλισε τον δράστη και τον αδελφό του με Ι.Χ: Κίνδυνος να χάσει ο δράστης το πόδι του

Του έκλεψαν το κινητό, εμβόλισε τον δράστη και τον αδελφό του με Ι.Χ: Κίνδυνος να χάσει ο δράστης το πόδι του

Ο ιδιοκτήτης του κινητού εντόπισε το νεαρό που τον είχε κλέψει και εμβόλισε με αυτοκίνητο τόσο αυτόν, όσο και τον αδελφό του που κατέβηκε για βοήθεια.

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Καλλιθέα.

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το newsbreak.gr ένας κάτοικος της περιοχής, πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από την πολυκατοικία που μένει και ανέβηκε πάνω.

Σύντομα όμως κατάλαβε πως είχε ξεχάσει το κινητό του στο Ι.Χ και κατέβηκε για να τον πάρει, όμως όταν το έκανε διαπίστωσε πως του το είχαν κλέψει. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε πως όταν στάθμευσε, υπήρχε μία ομάδα νεαρών να βρίσκεται τριγύρω.

Με άλλο τηλεφωνική συσκευή και μέσω ειδικής εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του τηλεφώνου, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, μόλις ενός χιλιομέτρου.

Όταν έφτασε εκεί λοιπόν είδε στον δρόμο τον έναν από τους τρεις νεαρούς τους οποίους είχε δει νωρίτερα έξω από την πολυκατοικία του και χωρίς να διστάσει τον εμβόλισε με το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν 16χρονο οποίος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Από το μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας ο 20χρονος αδερφός του 16χρονου όταν είδε τι είχε συμβεί κατέβηκε στον δρόμο και επιτέθηκε στον 25χρονο οδηγό του αυτοκινήτου πετώντας του μια πέτρα στο παρμπρίζ.

Τότε ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε και αυτόν. Στο σημείο βρισκόταν και ο τρίτος της παρέας ο οποίος ευτυχώς δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο, αλλιώς τίποτα δεν προμήνυε ότι δεν θα είχε την ίδια τύχη με τους άλλους δύο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και ο 16χρονος για την κλοπή του κινητού.

Ο μεν ένας οδηγήθηκε στο κρατητήριο της Ασφάλειας Καλλιθέας, όμως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του, καθώς από τον εμβολισμό του υπέστη πολύ βαρύ τραυματισμό και ενδέχεται πολύ σοβαρά να ακρωτηριασθεί.

gazzetta.gr