Τον συγχώρεσε που της ακρωτηρίασε τη μύτη και μετά από έναν χρόνο εκείνος τη σκότωσε

Τον συγχώρεσε που της ακρωτηρίασε τη μύτη και μετά από έναν χρόνο εκείνος τη σκότωσε

Η κοπέλα βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι, σφυρί και… στέκα μπιλιάρδου

Ένας άνδρας που εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων ομολόγησε ότι σκότωσε την κοπέλα με μαχαίρι, σφυρί και μια στέκα μπιλιάρδου, έναν χρόνο αφού εκείνη ικέτεψε τον δικαστή να μην τον κλείσει στη φυλακή επειδή της δάγκωσε τη μύτη.

Ο 20χρονος Oleg Myshadaev μπορεί να γλίτωσε τη φυλάκιση μετά το αίτημα της συντρόφου του, ωστόσο τώρα παραδέχθηκε τη βίαιη δολοφονία της Alexandra Shaposhnikova αφού έχασε τον έλεγχό του ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η σορός της 20χρονης γυναίκας εντοπίστηκε από την αστυνομία με τραύματα από σφυρί και μαχαίρι στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην πόλη Saransk της Ρωσίας.

Μαζί με αυτά τα τραύματα, η γυναίκα είχε «τρυπηθεί» στην πλάτη με μία στέκα μπιλιάρδου, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.
Η άτυχη κοπέλα πέθανε επί τόπου από βαριά τραύματα στο κεφάλι και ο 20χρονος κράτησε τη σορό στην τουαλέτα του σπιτιού. Ο Myshadaev κάλεσε την αστυνομία αφού έμεινε με το ακρωτηριασμένο σώμα για δύο ημέρες.

Το σφυρί, το μαχαίρι και η σπασμένη στέκα βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Επιπλέον βρέθηκαν πέντε άδεια μπουκάλια βότκας στο διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα κοιμόταν όταν σημειώθηκε η επίθεση.

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Myshadaev είχε επιτεθεί στη φίλη του σε ένα πάρτυ, όπου είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο, ενώ της είχε δαγκώσει τη μύτη και της έκοψε με τα δόντια του ένα κομμάτι της. Στο δικαστήριο είχε δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι υπέφερε από «ανεξέλεγκτο θυμό και ζήλεια».
Για να αποκαταστήσει τη ζημιά, η κοπέλα υπεβλήθη σε μια σύνθετη πλαστική επέμβαση.

Παρά την ιδιαιτέρως άσχημη συμπεριφορά του, η κοπέλα τον συγχώρησε και συνέχισε να ζει μαζί του. Όταν μάλιστα ο εισαγγελέας πρότεινε μία μεγάλη ποινή για τον 20χρονο, εκείνη είπε: «Δεν θέλω να κατηγορηθεί ο Oleg. Ζητώ από το δικαστήριο να μην τον κλείσει στη φυλακή».

Σε περίπτωση καταδίκης, ο Oleg Myshadaev αντιμετωπίζει 15ετή φυλάκιση.

newsbeast.gr