Τον αποκαλούν παππού της, η 28χρονη μητέρα όμως λέει ότι ο εκατομμυριούχος άντρας της είναι «επιβήτορας στο κρεβάτι»

Τον αποκαλούν παππού της, η 28χρονη μητέρα όμως λέει ότι ο εκατομμυριούχος άντρας της είναι «επιβήτορας στο κρεβάτι»

«Aν δεν βρισκόταν οικονομικά στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν θα τον είχα συναντήσει»

Μία 28χρονη μητέρα λέει ότι ο εκατομμυριούχος σύζυγός της, ηλικίας 53 χρόνων, είναι ο καλύτερος εραστής που είχε και «επιβήτορας στο κρεβάτι», παρόλο που οι άγνωστοι τον αποκαλούσαν παππού της. Η Λέιλα και ο Μπρους Γκρίφιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά ενώ η κοπέλα έψαχνε για κάτι περιστασιακό με έναν «καταξιωμένο άντρα», αλλά το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως και προχώρησε σε σχέση.

Είναι 22 ετών και ο φίλος της 53: Τον γνώρισε σε ηλικία 18 ετών και την «κράζουν» στο TikTok

Η 28χρονη, από το Ένφιλντ του βόρειου Λονδίνου, είπε ότι ο 53χρονος ιδιοκτήτης πολλών επιχειρήσεων τράβηξε την προσοχή της καθώς ήταν οικονομικά σταθερός, αστείος, προσγειωμένος, ώριμος και επίσης «αληθινός κύριος». Επιπλέον, η νεαρή μαμά ισχυρίζεται ότι «σπινθήρες» υπήρξαν και στην κρεβατοκάμαρα τους… Όπως δήλωσε αν της είχαν δεμένα τα μάτια, θα πίστευε ότι «ήταν 21, όχι 50».

Το ζευγάρι τα έκανε όλα γρήγορα καθώς φοβόταν ότι ακόμα και τρεις ώρες να ήταν χωριστά όταν πρωτογνωρίστηκαν, τον περασμένο Οκτώβριο, θα μπορούσε να χαλάσει τη σχέση τους. Αμέσως λοιπόν, μετά από 4 μήνες σχέσης, αγόρασαν ένα σπίτι και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο. Αλλά η Leila λέει ότι η ζωή σε ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η οδήγηση μιας McLaren και η κατοχή πολλών άλλων οχημάτων έχουν προκαλέσει «ζήλεια». Η fashionista έχει αναγκαστεί να γίνει «χοντρόπετσι», καθώς βομβαρδίζεται με σχόλια στο διαδίκτυο από που την χαρακτηρίζουν «χρυσοθήρα» και τον επιχειρηματία «sugardaddy».

Η Leila συμβουλεύει όποιον θέλει να έχει μια σχέση με κάποιον με μεγάλη διαφορά ηλικίας να συγκρατείται και να μην ανησυχεί για τις αντιλήψεις των ανθρώπων. Πρέπει ο καθένας να κάνει ότι τον κάνει ευτυχισμένο, ισχυρίστηκε. «Επειδή δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους, δεν πρέπει και να προσπαθείς».

@leila__griffin

We tried to get a good shot and ended up with gold! #agegap #agegapcouple #agegaplove #agegaprelationship #marriage #husband #fail #fails #failed #lol #humor #comedy

♬ original sound – Mrs.G😋

Η Λέιλα, που ζει πλέον με τον άντρα της στις ΗΠΑ, υποστηρίζει πως παρόλο που ο άντρας της είναι πολύ δυνατός στο κρεβάτι… «Είναι 53 ετών και @@@@@ σαν επιβήτορας» υποστήριξε. «Είναι ο καλύτερος εραστής που είχα ποτέ» συνέχισε για τις επιδόσεις του συζύγου της.

«Πιστεύω ότι είναι πιθανώς η συναισθηματική σύνδεση που το κάνει υπέροχο και απλά ξέρει τον τρόπο στην κρεβατοκάμαρα» είπε. Ωστόσο παραδέχτηκε πως αν δεν είχε τα χρήματα που έχει ίσως να μην ήταν μαζί. «Ο Μπρους κι εγώ είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας και με τη σχέση μας. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρισκόταν οικονομικά στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν θα τον είχα συναντήσει» είπε η καλλονή.

Αλλά και εκείνη βοήθησε…. «Αν δεν ήμουν μια νέα, ελκυστική γυναίκα, δεν θα με είχε συναντήσει» ανέφερε. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με την αρχική έλξη, το τι ψάχνεις» είπε η 28χρονη. «Επιλέξαμε ο ένας τα κουτάκια του άλλου για την αρχική μας συνάντηση και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα».

Από την πλευρά του ο Μπρους είπε: «Ερωτεύτηκα μια υπέροχη γυναίκα, όχι την ηλικία μιας γυναίκας, και ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος». Η fashionista, που δεν εργάζεται, γνώρισε τον επιχειρηματία εναλλακτικής ενέργειας Bruce διαδικτυακά τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ζούσε στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ. Η Λέιλα είπε: «Έψαχνα για κάτι περιστασιακό, όπως και εκείνος. Ήθελε μια νεότερη ελκυστική γυναίκα για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της και εγώ ήθελα έναν κατασταλαγμένο άντρα για να περάσω λίγο χρόνο μαζί του. Μετά το πρώτο μας ραντεβού, συνειδητοποιήσαμε γρήγορα ότι δεν θα γινόταν έτσι. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» ανέφερε η γυναίκα.

Όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά, η Λέιλα είπε ότι θα οδηγούσε τρεις ώρες με το «χτυπημένο» παλιό Ford της για να δει τον Μπρους. Ανησυχώντας ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλές για να διανύσει τέτοιες αποστάσεις, ο άντρας της, της αγόρασε ένα Subaru και δύο μήνες αργότερα αυτό αναβαθμίστηκε σε ένα Audi SQ8, το οποίο κοστίζει 93.500 δολάρια, μεταδίδει η mailydail.

Είπε ότι η ζωή της άλλαξε ριζικά και περιέγραψε τον αγαπημένο σύζυγό της ως μια «διαφορετική φυλή» που κράτησε τον λόγο του και κάθε υπόσχεση που της έδωσε. Η Leila είπε: «Το να βγαίνεις ραντεβού με μεγαλύτερους άντρες είναι καλύτερο, γιατί ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και πώς να συμπεριφέρονται σε μια γυναίκα. «Ανοίγει ακόμα την πόρτα του αυτοκινήτου μου μέχρι σήμερα και μου βγάζει την καρέκλα στο εστιατόριο» είπε.

«Είναι οικονομικά ασφαλής και για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Για να είμαι σε σχέση με κάποιον, θέλω να με προσέχει» ανέφερε και πρόσθεσε «Δεν θέλω να ανησυχώ για τα χρήματα, θέλω να είμαι κακομαθημένη. Όταν οι άνθρωποι ρωτούν «τι κάνεις για τα προς το ζην;» Λέω «κάνω τον άντρα μου». Αναφορικά για το εάν είναι ζηλιάρης είπε «Δεν είναι ζηλιάρης, υπάρχει μηδενική ζήλια. Πρέπει να είμαι με έναν πολύ ασφαλή άντρα. Τραβάω πολλή προσοχή αλλά αυτός είναι πολύ ασφαλής» είπε.

Η Λέιλα είπε ότι ένα μειονέκτημα είναι ότι ο Μπρους είναι «λίγο πιο παραδοσιακός», κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια τριβή κατά την ανατροφή της 12χρονης κόρης της.

Έχουν επίσης διαφορετικό γούστο στη μουσική, με τον Μπρους να είναι περισσότερο λάτρης των Fleetwood Mac ενώ η Λέιλα προτιμά το ραπ και το χιπ χοπ, οπότε η επιλογή του τι θα βάλει ενώ βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Επιπλέον, είπε ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική στη σχέση τους, δεδομένου ότι είναι «πολύ ώριμος» και εκείνη είναι ακόμα στα 20 της και «μεγαλώνει». Η Leila έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 30.000 ακολούθους στο Instagram δημοσιεύοντας για τη σχέση τους, αλλά είπε ότι μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας τους, το 90% των φορών θα λαμβάνει αρνητικά σχόλια.

@leila__griffin

14 questions for couples #agegap #agegapcouple #agegaplove #agegaprelationship #love #cute #husband #wife #agegapromance

♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen • San Francisco

Οι άνθρωποι σχολιάζουν στο διαδίκτυο και τον αναφέρουν ως «μπαμπά» μου, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι μπαμπάς, δεν πειράζει. «Οι άνθρωποι λένε «μπαμπά», «παππούς», «πατριός» όποιες φαντασιώσεις έχουν στο μυαλό τους, ανέφερε. Στην αρχή τα σχόλια και οι αντιδράσεις θα μπορούσαν να με επηρεάσουν γιατί θα έλεγα «είμαι ερωτευμένη με αυτόν τον άντρα, παντρεύτηκα αυτόν τον άντρα, θέλω να είμαι μαζί του μέχρι το τέλος». Πλέον γελάω…

Επίσης η 28χρονη δέχεται μηνύματα από άλλες γυναίκες που ρωτούν πού μπορούν να βρουν έναν άντρα σαν τον Μπρους. Η Λέιλα απαντα: «Έχω στείλει μήνυμα σε γυναίκες που μου λένε «μπορείτε να με υιοθετήσετε;». και τους λέω «είναι εκεί έξω, απλά πρέπει να τους βρεις». Βέβαια, δεν υπάρχει κανένας εκεί έξω σαν τον Μπρους, υποστηρίζει.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν αυτό που έχω και δεν νομίζω ότι θα το παραδεχτούν ανοιχτά, αλλά το κάνουν σε μένα. Θα έλεγα σε άλλες γυναίκες που θέλουν να βγουν ραντεβού με έναν ηλικιωμένο άνδρα, αλλά έχουν συγκρατηθεί από τις αντιλήψεις των ανθρώπων – ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή, πάντα θα υπάρχει κάποιος κάπου με κάτι αρνητικό να πει. Αν κάποιος βγαίνει ραντεβού με έναν 30χρονο που δεν είναι τόσο ελκυστικός, αλλά εξακολουθεί να είναι στο σωστό ηλικιακό εύρος για την κοινωνία, αν θέλετε, οι άνθρωποι θα πουν “δεν είναι ελκυστικός, γιατί είσαι μαζί του;”. Θα μπορούσατε να είστε με κάποιον που είναι πολύ όμορφος στα 60 του, οι άνθρωποι θα πουν “είναι 60″».

newsbeast.gr