Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πέος – Πρέπει να φοράει ειδικό εσώρουχο

Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πέος – Πρέπει να φοράει ειδικό εσώρουχο

«Δεν ήταν σωστό το ντύσιμό σου. Μπορούμε να το δούμε…»

Ένας άντρας μπορεί να είναι ιδιαίτερα προικισμένος, αφού έχει πέος 24 εκατοστών που είναι παχύτερο από τον καρπό του, όμως του δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του, με το πιο πρόσφατο να είναι η απόρριψη από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του.

Ο Joe (δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετο του) μίλησε στην εκπομπή «My Massive C–k» του Channel 4, η οποία ασχολείται με άνδρες που έχουν μεγάλα προσόντα, σύμφωνα με τη nypost.com.

Ο νεαρός άνδρας λοιπόν, υποστήριξε ότι το μέγεθος του πέους του μπορεί να φαίνεται ελκυστικό σε κάποιους, όμως τον εμποδίζει να ζήσει μια κανονική ζωή, ακόμη και να εκτροχιάσει την καριέρα του.

Όπως είπε, πρόσφατα πήγε σε μια εταιρεία για συνέντευξη κι ενώ έκανε θετική εντύπωση στους υποψήφιους εργοδότες του, εκείνοι δεν πήραν τα μάτια τους από το παντελόνι του. «Η απάντηση που έλαβα ήταν: “Δεν θα πάρεις τη δουλειά, νομίζαμε ότι είσαι καλός υποψήφιος, αλλά πιστεύαμε ότι υπάρχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πίστευαν ότι είχα στύση σε όλη αυτή τη συνέντευξη και είπαν: “δεν ήταν σωστό το ντύσιμό σου. Μπορούμε να το δούμε…”».

Επίσης, ο Joe ανέφερε ότι ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι πως πρέπει να φοράει ειδικά εσώρουχα για να κυκλοφορήσει, τα οποία όπως φάνηκαν δεν βελτιώνουν την κατάσταση.

«Το πέος μου είναι πιο χοντρό από τον καρπό μου», είπε και πρόσθεσε ότι φοράει ειδικά εσώρουχα με μια «θήκη» για να «χωράει τα πάντα μέσα» και να αποτρέπει το πέος του να «πέσει έξω».