Αυτοκτόνησε γνωστό μοντέλο

Αυτοκτόνησε γνωστό μοντέλο

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της μόδας από την τραγική είδηση για το θάνατο του Γάλλου top model Tom Nicon. Η αστυνομία εξετάζοντας τα πρώτα στοιχεία θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία. Μυστήριο παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν το διάσημο μοντέλο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Tom, ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των μεγάλων σχεδιαστών, βρισκόταν στο Μιλάνο για να λάβει μέρος στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας και μάλιστα λίγες ώρες πριν από το τραγικό συμβάν, έκανε πρόβα στο ατελιέ τηςDonatella Versace και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό του τέλος. Αφού τελείωσε την πρόβα, κατευθύνθηκε προς το διαμέρισμά του και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι. 

Φίλοι του Nicon λένε ότι αιτία είναι ένας πρόσφατος χωρισμός του από μια κοπέλα που του άφησε πολλά τραύματα και από τότε υπέφερε από κατάθλιψη. Η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace δήλωσε πως ο Tom ήταν ένα πολύ φυσιολογικό παιδί. “Μόνο το πρωί της Παρασκευής ήταν κλεισμένος στο δωμάτιό του και πολύ σιωπηλός. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε, σαν μητέρα και γυναίκα που είμαι, να έχω καταλάβει κάτι”.

Ο Tom Nicon έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Burberry, Versace, Louis Vuitton και Hugo Boss, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας La Republicca, επρόκειτο να παρουσιάσει ρούχα για τον οίκο Versace στην φετινή εβδομάδα μόδας.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ