Το Survivor έγινε ατομικό με Δαλάκα και Αγόρου να «δείχνουν τα δόντια τους»

Το Survivor έγινε ατομικό με Δαλάκα και Αγόρου να «δείχνουν τα δόντια τους»

Το Survivor έγινε ατομικό με Δαλάκα και Αγόρου να «δείχνουν τα δόντια τους»

Οι πιο δυνατοί (αγωνιστικά) παίχτες άρχισαν να ξεχωρίζουν

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου προκαλεί αναταράξεις στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας καθώς αναγκαστικά ξεκινούν νωρίτερα τα ατομικά αγωνίσματα. Αυτό σημαίνει πως η μονομαχία Διασήμων και Μαχητών δεν έχει πλέον καμία σημασία και αυτό που έχει σημασία είναι να εφαρμοστεί απόλυτα το «ο θάνατός σου η ζωή μου»

Κάπως έτσι τα περιγράφει και ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες λίγο πριν δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι ατομικές μονομαχίες. Κάθε παίκτης έχει 4 ζωές τις οποίες θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στον στίβο μάχης.

Στο αγώνισμα που ακολουθεί φυσικά θα βρεθούν αντιμέτωποι και παίκτες που ανήκουν στην ίδια ομάδα καθώς αυτό πλέον έχει καταργηθεί.

Για μία ακόμη φορά, δεν χρειάζεται πλέον ούτε και να το αναφέρουμε, ο Πάνος δεν θα παίξει γιατί είναι τρυαματίας.

Η εικόνα του ανταγωνισμού έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Για παράδειγμα η μεγάλη έκπληξη είναι το ότι πρώτος θα χάσει τις τέσσερις ζωές και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Ηλίας! Ενας πολύ καλός παίκτης, ένας μαχητικός υποψήφιος στο συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν κάτι παραπάνω από αδύναμος. Ιδιαίτερη δυναμική έχει ο Χάρης ενώ ο Αγόρου ο οποίος μέχρι τώρα δεν φημιζόταν για την ευστοχία του, τα καταφέρνει μια χαρά. Και γρήγορος και εντυπωσιακά εύστοχος.
Εξαιρετική η επίδοση της Μελίνας η οποία έφτασε αήττητη στο παρά πέντε της λήξης του αγωνίσματος. Αναμενόμενο η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε εκτός αγωνίσματος να είναι η Βιργινία. Καλό, χρυσό κορίτσι αλλά ο θεός της Τύχης που την βοήθησε μέχρι τώρα, δεν θα την βοηθήσει για πολύ ακόμη.

Ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει από τους άνδρες θα είναι ο Τσίλης, ο οποίος δεν τα πήγε και τόσο καλά. Φάνηκε από την αρχή.

Νικητής του πρώτου ατομικού αγωνίσματος παρά τον τραυματισμό του, που αρχικά έδειξε σοβαρός αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πολύ πιο ανώδυνος, ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος τερμάτισε με δύο ζωές και «ροκάνισε» την ζωή του Χάρη.

Στις γυναίκες, η μάχη θα δοθεί μεταξύ Μελίνας και Κατερίνας. Αυτό που θα κάνει η Δαλάκα είναι η απόλυτη ανατροπή, καθώς θα καταφέρει να εξολοθρεύσει τις ζωές της Μελίνας και να την κερδίσει στον μεταξύ τους τελικό με χαρακτηριστική άνεση. Δεν το έβαλε κάτω, δεν εγκατέλειψε, δεν παραδόθηκε. Αυτή και ο Αγόρου αγωνίστηκαν με απίστευτο πείσμα.

Η Δαλάκα θα επιλέξει την Μελίνα για να μοιραστεί το έπαθλο και ο Αγόρου επιλέγει τον Ηλία. Θα συνεχίσουν με κρεβάτια και μία εμπειρία με extreme sport και συγκεκριμένα θα δοκιμάσουν zip line στην ζούγκλα. Not bad, τηλεθεατάρες. Μια χαρά περνάνε ετούτοι ακόμη και όταν δεν τρώνε, κάτι σπάνιο πλέον βέβαια…

Η ώρα του επάθλου

Αν και αρχικά οι σχέσεις ήταν καλές, πλέον έχουν αλλάξει. Τόσο η Κατερίνα με τον Νικόλα όσο και η Μελίνα με τον Ηλία έχουν πλέον απομακρυνθεί πολύ με αποτέλεσμα να νιώθουν πολύ αμήχανα γι αυτή την αναγκαστική συνύπαρξη. Ειδικά η Μελίνα εκφράζει μεγάλη αγωνία για την συνάντησή τους και όπως θα εξομολογηθούν όλοι στην κάμερα αυτή η συνθήκη μόνο αμηχανία μπορεί να προκαλέσει.

Τελικά όλα ξεπερνιούνται έστω και προσωρινά καθώς η εμπειρία του παιχνιδιού τους κάνει να ξεχάσουν τις διαφορές τους και να απολαύσουν το «πέταγμα» μέσα στη ζούγκλα.

Μόλις τελειώσουν θα καθίσουν στο τραπέζι για να ξαναφάνε τον Αγλέορα.

Ο Ηλίας πήγε στον οδοντίατρο για να φτιάξει τα δόντια του, οπότε ξηλώθηκαν οι Ατζουνοπαραγωγοί τελικά.

Πες το αλλιώς, δυστυχώς
Κυριακή και ώρα για το παιχνίδι «Πες το αλλιώς» το οποίο πλέον ανταγωνίζεται το «Ρουκ Ζουκ» επάξια.

Η Δαλάκα θα αναγκαστεί να πάει με τους Μαχητές για να επέλθει αριθμητική ισορροπία. Το έπαθλο για τους νικητές θα είναι lemon pie, αλλά ποιος θα ενθουσιαστεί από την στιγμή που έχουν φάει τα πάντα…

Το παιχνίδι των ερωτήσεων εξελίσσεται όπως πάντα. Με περιγραφές που σε στέλνουν αδιάβαστο. Ο Πάνος για παράδειγμα είναι η περίπτωση που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε το Κάμα Σούτρα δεν ήθελε να περιγράψει ενώ τρεις στις τέσσερις χρησιμοποιούσε απαγορευμένες λέξεις. Κορυφαία στιγμή όταν απάντησε στην ερώτηση «Πάνω από τη μύτη τι έχουμε» και απάντησε «Φρύδια». Κύριε, ελέησον!

Νικητές θα αναδειχθούν οι παίκτες των Διασήμων οι οποίοι θα απολαύσουν και το γλυκάκι. Οσο πάνε πάντως τα επεισόδια θυμίζουν έντονα «σούπα». Είναι και το Μουντιάλ απέναντι, δεν σας βλέπω καλά, Ατζουνοπαραγωγοί.

protothema.gr