Το Street Food Festival συνεχίζει το γευστικό ταξίδι του στα Χανιά! – Ξεκινάει αύριο

Το Street Food Festival συνεχίζει το γευστικό ταξίδι του στα Χανιά! – Ξεκινάει αύριο

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου φεστιβάλ στο Ρέθυμνο, οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Events φέρνουν το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, από τη Παρασκευή 9 Ιουλίου έως και τη Κυριακή 11 Ιουλίου.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία, Αμερική κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές, που δεν έχουμε συναντήσει στο παρελθόν, στη πόλη μας.

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food θα απολαύσουν το καφέ, το φαγητό, το γλυκό, τη μπύρα ή το αναψυκτικό τους, υπό τους ήχους γνωστών djs και πολυάριθμές μπάντες καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Το φεστιβάλ πλαισιώνεται φέτος και από χορευτικές ομάδες, ενώ οι διοργανωτές έχουν προβλέψει και για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ με παιδότοπο και ψυχαγωγικές δράσεις.\

 γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 9/ (17.00 – 24.00), Σάββατο 10/7 (12.00 – 24.00), Κυριακή 11/7 (12.00 – 24.00), υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ (περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό ή καφέ ή νερό), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών & ΑΜΕΑ, ενώ για πρώτη χρονιά η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ από τις 12.00 έως τις 14.00.

Τα εγκαίνια του Street Food Festival Chania 2021 θα πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή 9/7, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, Δημήτρη Φραγκάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε
fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,
Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events) – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events)