Το σχολείο μας λειτουργεί κανονικά, τονίζει ο Σύλλογος Γονέων κ’ Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Χανίων

Το σχολείο μας λειτουργεί κανονικά, τονίζει ο Σύλλογος Γονέων κ’ Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Χανίων
aeweb

Για λόγους αποφυγής εσφαλμένων εντυπώσεων που προκαλούνται από ελλιπώς ενημερωμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ότι «το 2ο Οικολογικό Νηπιαγωγείο Χανίων, που συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό Σχολείο στο Δυτικό Φρούριο Χανίων, λειτουργεί κανονικά παρά τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις κτηριακές υποδομές του σχολείου».

Στην ανακοίνωση που στάλθηκε στα τοπικά ΜΜΕ «αποσαφηνίζεται ότι:

• Η λειτουργία του ως σχολική μονάδα συνεχίζεται απρόσκοπτα εντός του σχολικού συγκροτήματος, σε ασφαλή περιβάλλον. Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης και την πείρα των διδασκόντων, όλες οι προγραμματισμένες δράσεις του σχολείου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη παρά τις αντιξοότητες.

• Αποφασίστηκε για λόγους ασφάλειας η διακοπή της χρήσης της αίθουσας όπου στεγάζονταν το νηπιαγωγείο μέχρι την εκδήλωση των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων, εν αναμονή της επίσημης απάντησης από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα ή μη της αίθουσας.

Η ασαφής διατύπωση των γεγονότων από τα εν λόγω δημοσιεύματα, που δημιουργούν την εντύπωση ότι το σχολείο έχει κλείσει (δεν λειτουργεί), προκαλούν τεράστια σύγχυση σε γονείς που απευθύνονται αγωνιωδώς στον σύλλογο των γονέων. Τα δημοσιεύματα διαταράσσουν την ηρεμία των γονιών – πολιτών και δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία στο σχολείο μας που έχει πληγεί, ωστόσο στέκεται όρθιο».

parakritika.gr