Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 75χρονου στον Αποκόρωνα

Ο ηλικιωμένος πέθανε μετά απο τσακωμό θαμώνων σε καφενείο του χωριού
Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 75χρονου στον Αποκόρωνα

Ο ηλικιωμένος πέθανε μετά απο τσακωμό θαμώνων σε καφενείο του χωριού

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 75χρονου Χανιώτη, έξω απο καφενείο στον Κεφαλά Αποκορώνου το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο ηλικιωμένος εξέπνευσε λόγω καρδιακού προβλήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο 75χρονος βρισκόταν στο καφενείο του Κεφαλά, όταν συνεβη ένας τσακωμός μεταξύ θαμώνων οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Ο άτυχος Χανιώτης – ο οποίος δεν είχε σχέση με τον καυγά – προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και στην συνέχεια εμφανώς ταραγμένος έφυγε για να πάει σπίτι του. Όμως λίγο μετά έπεσε νεκρός.

Να σημειωθεί πως μετά το επεισόδιο, είχε συλληφθεί ένας 55χρονος που είχε εμπλακεί στο επεισόδιο και ο οποίος επειδή είχε τραυματισθεί νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Flashnews.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.