Το οργισμένο μήνυμα προς τον κλέφτη είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Το οργισμένο μήνυμα προς τον κλέφτη είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Το οργισμένο μήνυμα προς τον κλέφτη είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα

«Ήταν από την καρδιά μου και ήταν γροθιά στο στομάχι»

Η οργή της Σάνον Λόις ξεχείλιζε όταν διαπίστωσε ότι κάποιος έκλεψε το ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο του συζύγου της, Άντριου που έχει νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο.

Έφτιαξε έτσι ένα φλάιερ που απευθυνόταν στον κλέφτη ζητώντας του να επιστρέψει το ποδήλατο.

«Ελπίζω να αναπτύξεις μια ανίατη περίπτωση καλόγερων στη βουβωνική χώρα», ανέφερε στο τέλος το οργισμένο μήνυμα που εκ του αποτελέσματος πέτυχε το στόχο του.

«Έβαλα το φλάιερ παντού. Ήμουν αναστατωμένη. Ήταν από την καρδιά μου και ήταν γροθιά στο στομάχι», τόνισε η κυρία Λόις στο BBC.

Ένας άστεγος με το όνομα Κέβιν ήταν αυτός που βοήθησε την γυναίκα να βρει το ποδήλατο. Ήταν εκείνος που όταν είδε το φλάιερ ζήτησε από μια περαστική να τηλεφωνήσει στην οικογένεια και να την ενημερώσει πως έχει το ποδήλατο στην κατοχή του.

Το οργισμένο μήνυμα προς τον κλέφτη είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Η κυρία Λόις χρειάστηκε να ψάξει αρκετά το βράδυ της Κυριακής έξω από ένα εμπορικό κατάστημα στο Φρίμοντ του Σιάτλ μέχρι να εντοπίσει τον άστεγο, αλλά τελικά τα κατάφερε και την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

«Στο πίσω μέρος του καροτσιού του υπήρχε το ποδήλατο. Ήταν το απόλυτο σοκ για μένα. Ήταν τόσο σίγουρος ότι ήταν το ποδήλατό μου. Ήμουν σκεπτική. Δεν περίμενα ότι θα το πάρω πίσω, μέχρι που είδα το πετάλι που γνώριζα», είπε στο BBC για να προσθέσει: «Ο Κέβιν ήταν τόσο γλυκός. Το φύλαγε. Ήταν σε αποστολή να το επιστρέψει σε εμάς. Δεν γνωρίζω ποιος έκλεψε το ποδήλατο του συζύγου μου, αλλά ξέρω σίγουρα πως ο Κέβιν ήταν αυτός που μας το επέστρεψε».

Ο άστεγος άνδρας δεν είπε πως βρέθηκε στην κατοχή του το ποδήλατο, σημείωσε όμως πως το μήνυμα της κυρίας Λόις έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς τρόμαξε τον κλέφτη.

Το ζευγάρι θέλοντας να ευχαριστήσει τον Κέβιν για την πολύτιμη συνδρομή του, του έδωσε 100 δολάρια, του αγόρασε ζεστό καφέ και φαγητό και του έδωσε μια ευχαριστήρια κάρτα.

newsbeast.gr