Το μήνυμα του Κρητικού παραολυμπιονίκη – «Τραυματίστηκα κι εγώ στο σημείο που έσβησαν η 37χρονη και η κόρη της»

Το μήνυμα του Κρητικού παραολυμπιονίκη – «Τραυματίστηκα κι εγώ στο σημείο που έσβησαν η 37χρονη και η κόρη της»

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, με θύματα τη 37χρονη αστυνομικό και την κόρη της, έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα.

Στο ίδιο σημείο, στην επικίνδυνη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης στις Μοίρες, είχε τραυματιστεί πριν από λίγα χρόνια και ο παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης. Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο κ. Στεφανουδάκης, έκανε λόγο για ένα δρόμο «καρμανιόλα», στον οποίο έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα με το πιο σοβαρό να είναι το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Όλγα και την τρίχρονη κόρη της. «Πρέπει να πάρουν θέση κάποιοι ειδικοί που γνωρίζουν το κομμάτι του πως να προστατέψουν τους οδηγούς. Να δουν τι πρέπει να γίνει, ποια μέτρα ασφαλείας πρέπει να παρθούν για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Είναι ένα κομμάτι για το οποίο φωνάζει συνέχεια όλος ο κόσμος».

Στην περίπτωση του κ. Στεφανουδάκη, έσκασε το λάστιχο του οχήματος που οδηγούσε κι έτσι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. «Πρόκειται για έναν δρόμο που όλοι αναπτύσσουμε μια μεγάλη ταχύτητα γιατί είναι μια ευθεία. Δυστυχώς, η διασταύρωση εκεί που στρίβουμε για να πάμε προς Φανερωμένη, έχει πολύ κίνηση. Είναι πολλά τα αυτοκίνητα που περνούν από το σημείο. Πρέπει να δουν ποιο είναι το σωστό και αν χρειαστεί να μπει ένα φανάρι, να μπει» τόνισε ο κ. Στεφανουδάκης ενώ πρόσθεσε πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα, κάτι που γίνεται κατανοητό και από τα εκκλησάκια που υπάρχουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανουδάκη, η Δημοτική Αρχή πήρε ήδη θέση για το εν λόγω σημείο και όπως τόνισε ο ίδιος, θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Πρέπει να μπουν στη διαδικασία να πάρουν κάποια μέτρα, δεν πάει άλλο. Το είδε και η Δημοτική Αρχή πόσο δύσκολο είναι. Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι που άγχωνε και τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, είναι ένα κομμάτι το οποίο θα φροντίσω να επισημάνω όσο μπορώ».

creta24.gr

[pt_view id=”d9a93c4c2a”]