Το Harvard τιμά τη Shakira

Το Harvard τιμά τη Shakira

Το Harvard τιμά τη Shakira

Μπορεί να ξέρουν όλοι τα τραγούδια της, λίγοι όμως ξέρουν το φιλανθρωπικό έργο της. Για τη Shakira ο λόγος, η οποία πρόκειται να λάβει μια πολύ σημαντική διάκριση και μάλιστα από το πανεπιστήμιο του Harvard. Το πιο διάσημο πανεπιστήμιο του κόσμου, ανακηρύσσει τη Shakira καλλιτέχνιδα της χρονιάς!

Εκτός από την προσφορά της στο τραγούδι και τη μουσική  η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα τιμάται και για τις ανθρωπιστικές της προσπάθειες. Η sexy σταρ έχει  δημιουργήσει ένα ίδρυμα ονόματι Barefoot, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην Παιδεία. Μάλιστα το ίδρυμα έχει χτίσει και εξοπλίσει έξι σχολεία στην Κολομβία μέχρι σήμερα.

Το φιλανθρωπικό έργο της Κολομβιανής τραγουδίστριας αναγνωρίστηκε από τη Unicef το 2003 οπου και την ανακήρυξε Πρέσβειρα καλής θελήσεως. Η Shakira δεν είναι η μόνη  διάσημη που βραβεύτηκε από το ίδρυμα του πανεπιστημίου του Harvard. Στο παρελθόν οι Sharon Stone, Matt Damon, Salma Hayek και Will Smith είχαν πάρει παρόμοιο βραβείο. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ