Το επίσημο video του 7ου Santa Run Chania

Το επίσημο video του 7ου Santa Run Chania

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο βίντεο αλλά και φωτογραφικό υλικό, που έφτιαξαν οι διαπιστευμένοι εθελοντές φωτογράφοι του Santa Run Chania, που πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά, στις 26 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία.

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές του «το 7ο Santa Run Chania ολοκληρώθηκε και παραμένει, σε καιρούς δύσκολους, το μεγαλύτερο της Ελλάδας και σπουδαιότατη στήριξη για τα τέσσερα σωματεία, στα οποία αποδίδονται όλα τα έσοδα: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Για όλη την Οργανωτική Επιτροπή αποτελεί μεγάλη συγκίνηση η πίστη και η επιμονή του κόσμου του Santa Run και το αίσθημα που για λίγο μοιραζόμαστε ότι είμαστε μαζί, μια ομάδα που αντιλαμβάνεται τα κοινά της ως ιδιαίτερα σημαντικά.

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εθελοντές που έδωσαν το χρόνο, τις γνώσεις και την ψυχή τους, για να μπορούμε σήμερα να αισιοδοξούμε απολαμβάνοντας τους καρπούς της επόμενης μέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους χιλιάδες συμμετέχοντες που επιμένουν, σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον, να κατανοούν και να πιστεύουν το Santa Run Chania.

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης διοργάνωσης είναι οι χορηγοί της, πάρα πολλές επιχειρήσεις της πόλης με τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συνεισφορά τους, σε χρήματα ή σε προϊόντα, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τη δυνατότητα όλα τα έσοδα του Santa Run από τις συμμετοχές να πηγαίνουν στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία. Οφείλουμε, επίσης, ένα ευχαριστώ, στους μουσικούς και τους djs της πόλης μας, που έντυσαν τη χαρά με μουσική.

Στα μουσικά συγκροτήματα της πόλης των Χανίων που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην έναρξη, στη διαδρομή και στο πάρτι μετά την πορεία του 7ου Santa Run Chania και έδωσαν άλλο τόνο στη γιορτή της αλληλεγγύης.

Ακόμα, ευχαριστούμε τα σώματα που συνέδραμαν καίρια στην ασφάλεια της διοργάνωσης την Τροχαία, το Λιμεναρχείο, τον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και την Πυροσβεστική. Επίσης, την τοπική αυτοδιοίκηση που θεσμικά και χρηματικά στήριξε τη διοργάνωση.

Δίνουμε ραντεβού σύντομα στην επόμενη δράση της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, όπως κι αν λέγεται αυτή».

Δείτε το βίντεο:

hania.news