Το ευχαριστώ της οικογένειας του μακαριστού αγαπητού ιερέα των Χανίων

Το ευχαριστώ της οικογένειας του μακαριστού αγαπητού ιερέα των Χανίων

Το ευχαριστώ της οικογένειας του μακαριστού αγαπητού ιερέα των Χανίων

Ευχαριστήριο από την οικογένεια του μακαριστού πρωτοπρεσβύτερου Αντωνίου Τσουρλάκη για τη συμμετοχή στο πένθος τους, δημοσιεύεται μέσω του zarpanews.gr, θέλοντας να εκφράσουν την θερμή ευγνωμοσύνη τους για την συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες:

Το ευχαριστήριο χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους μετέχοντες στο πένθος μας, για την εκδημία προς τον Κύριο, του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ, συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού .

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό, τους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου , τους Ιερείς και μαθητές του από όλη τη Κρήτη, που τίμησαν τον εκλιπόντα πατέρα λαμβάνοντας μέρος στην εξόδιο ακολουθία.

Τους Ιεροψάλτες μαθητές του, οι οποίοι με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη απέδωσαν τους ύμνους της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Τους ομιλητές κληρικούς και λαϊκούς οι οποίοι παρουσίασαν και τίμησαν το πρόσωπο του εκλιπόντος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αγίου Λουκά Χανίων, την οποία υπηρέτησε επί σερά ετών, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, ηθική και υλική.

Τον Διοικητή, της 115 Π.Μ., κ. Ιωάννη Μπιρμπίλη, την οποία υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα ως Εφημέριος, τους Αξιωματικούς και τις οικογένειες τους .

Το γραφείο τελετών της κ. Ψαρουδάκη για την άψογη φροντίδα και επιμέλεια της τελετής.

Τις τοπικές αρχές, τους ενορίτες της Ενορίας Αγίου Λουκά Χανίων, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που προσευχήθηκαν μαζί μας, για την ανάπαυση της ψυχής του.”

Η πρεσβυτέρα Κωνσταντία
Τα παιδιά του

zarpanews.gr