Τι κάνουν οι παντρεμένοι στο κρεβάτι τους… Όλα όσα ντρέπεσαι να ρωτήσεις

Τι κάνουν οι παντρεμένοι στο κρεβάτι τους… Όλα όσα ντρέπεσαι να ρωτήσεις

Eίναι μερικά θέματα που διστάζεις να συζητάς με τις φίλες σου καθώς τα θεωρείς αυστηρά προσωπικά. Όπως το εάν είσαι ευχαριστημένη από τη σεξουαλική σου ζωή ή το κάθε πότε κάνεις σεξ. Διάβασε παρακάτω τι δήλωσαν σε έρευνα παντρεμένα ζευγάρια:

1. Το 80% των αντρών και το 61% των γυναικών υποστηρίζουν πως είναι ευχαριστημένοι με την σεξουαλική ζωή τους.

2. Οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες τους είναι λιγότερο ευχαριστημένοι αλλά οι άντρες πιστεύουν το αντίθετο. Μόνο το 55% των γυναικών πιστεύουν πως ο σύζυγός τους είναι ευχαριστημένος ενώ το 79% των ανδρών πιστεύουν πως οι γυναίκες τους είναι ευχαριστημένες.

3. Το 68% των ανδρών υποστηρίζει πως παντρεύτηκε την γυναίκα που του είχε προσφέρει το καλύτερο σεξ στη ζωή του, ενώ μόλις το 48% των γυναικών υποστήριξαν το ίδιο.

4. Τι ανάβει τα δύο φύλα; Οι γυναίκες απάντησαν πως αυτό που τις ερεθίζει είναι η αγάπη με τα ωραία λόγια του συντρόφου τους.

Τι απάντησαν οι άντρες; Τα σέξι ρούχα τα οποία συνοδεύονται με αισθήματα αγάπης αλλά και την γυμνή εμφάνιση!

5. Το 54% των γυναικών και το 68% των ανδρών δήλωσαν πως η σεξουαλική ζωή τους είναι προβλέψιμη!

Τι ήταν όμως το πιο προβλέψιμο; Για τους άντρες η στάση και για τις γυναίκες η τοποθεσία (πάλι στο κρεβάτι;)

6. Όταν γεννηθούν τα παιδιά υπάρχει δυσκολία; Οι γυναίκες σε ποσοστό 52% υποστηρίζουν πως το σεξ έγινε χειρότερο μετά τη γέννηση των παιδιών τους ενώ οι άντρες που πιστεύουν το ίδιο αγγίζουν το 48%. Περίπου το ένα τρίτο ανδρών και γυναικών πιστεύουν πως δεν επήλθε καμία αλλαγή ενώ υπάρχει και το 8% των γυναικών και το 22% των αντρών που δηλώνουν πως το σεξ έγινε καλύτερο.

7. Έχεις στείλει ποτέ ένα σέξι μήνυμα στον υπολογιστή ή στο κινητό; Αν, ναι τότε συγκαταλέγεσαι κι εσύ στο ένα τρίτο των παντρεμένων που το έχει πράξει (σού βάζουμε ιδέες…)

8. Το 35% των γυναικών επιζητά περισσότερα ερωτικά παιχνίδια ενώ το 32% των ανδρών περισσότερα γλυκόλογα!

9. Φάκελος Απιστία: Αν σου έδιναν την ευκαιρία να έχεις μια εξωσυζυγική σχέση, την οποία δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς θα προχωρούσες; Το 32% των ανδρών και το 13% των γυναικών είπαν ναι στην πρόκληση!

Τώρα με ποιον θα προχωρούσαν είναι ένα άλλο θέμα καθώς οι γυναίκες απάντησαν με τον καλύτερο πρώην τους ενώ οι άντρες με μια hot celebrity ή την γυναίκα ενός φίλου.

Αν υπάρχουν κάποια πράγματα στον γάμο σου, που σε κάνουν να πιστεύεις ότι συμβαίνουν μόνο σε εσένα, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Διάβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις:

Το 80% των αντρών και το 61% των γυναικών υποστηρίζουν πως είναι ευχαριστημένοι με την σεξουαλική ζωή τους…

Οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες του είναι λιγότερο ευχαριστημένοι αλλά οι άντρες πιστεύουν το αντίθετο. Μόνο το 55% των γυναικών πιστεύουν πως ο σύζυγός τους είναι ευχαριστημένος ενώ το 79% των ανδρών πιστεύουν πως οι γυναίκες τους είναι ευχαριστημένες…

Το 68% των ανδρών υποστηρίζει πως παντρεύτηκε την γυναίκα που του είχε προσφέρει το καλύτερο σεξ στην ζωή του, ενώ μόλις το 48% των γυναικών υποστήριξαν το ίδιο πράγμα…

Τι ανάβει τα δύο φύλα; Οι γυναίκες απάντησαν πως αυτό που τις ερεθίζει είναι η αγάπη με τα ωραία λόγια του συντρόφου τους. Τι απάντησαν οι άντρες; Τα σέξι ρούχα τα οποία συνοδεύονται με αισθήματα αγάπης αλλά και την γυμνή εμφάνιση!

Το 54% των γυναικών και το 68% των ανδρών δήλωσαν πως η σεξουαλική ζωή τους είναι προβλέψιμη!

Τι ήταν όμως το πιο προβλέψιμο; Για τους άντρες η στάση και για τις γυναίκες η τοποθεσία…
Όταν γεννηθούν τα παιδιά υπάρχει δυσκολία; Οι γυναίκες σε ποσοστό 52% υποστηρίζουν πως το σεξ έγινε χειρότερο μετά την γέννηση των παιδιών τους ενώ οι άντρες που πιστεύουν το ίδιο αγγίζουν το 48%. Περίπου το ένα τρίτο ανδρών και γυναικών πιστεύουν πως δεν επήλθε καμία αλλαγή ενώ υπάρχει και το 8% των γυναικών και το 22% των αντρών που δηλώνουν πως το σεξ έγινε καλύτερο…

Έχεις στείλει ποτέ ένα σέξι μήνυμα στον υπολογιστή ή στο κινητό; Αν, ναι τότε συγκαταλέγεσαι κι εσύ στο ένα τρίτο των παντρεμένων που το έχει πράξει. Αν όχι δοκίμασέ το…

Εν τω μεταξύ το 35% των γυναικών επιζητά περισσότερα ερωτικά παιχνίδια ενώ το 32% των ανδρών περισσότερα γλυκόλογα!

Αν σου έδιναν την ευκαιρία να έχεις μια εξωσυζυγική σχέση, την οποία δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς θα προχωρούσες; Το 32% των ανδρών και το 13% των γυναικών είπαν ναι στην πρόκληση!

Τώρα με ποιον θα προχωρούσαν είναι ένα άλλο θέμα καθώς οι γυναίκες απάντησαν με τον καλύτερο πρώην τους ενώ οι άντρες με μια hot celebrity ή την γυναίκα ενός φίλου…

Έχεις διαβάσει το «οι 50 αποχρώσεις του γκρι»; Το ένα πέμπτο των αντρών και γυναικών που ερωτήθηκαν τα είχαν διαβάσει και μάλιστα το 65% από αυτούς απάντησε πως το βιβλίο τους βοήθησε να αναπτύξουν προς το καλύτερο την σεξουαλική τους ζωή!

faysbook.gr