Τι ισχυρίζεται ο 44χρόνος για το τραγικό δυστύχημα στα Χανιά

Τι ισχυρίζεται ο 44χρόνος για το τραγικό δυστύχημα στα Χανιά

Συγκλονισμένος δηλώνει σύμφωνα με τον δικηγόρο του με τον οποίο μίλησε το kriti24.gr, ο 44χρονος οδηγός του ασημί αγροτικού που εμπλέκεται στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ένας 66χρονος λαχειοπώλης, μισή ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου, στην Παρηγοριά Χανίων.

Όπως ισχυρίζεται ο 44χρονος, μέσω του δικηγόρου του, την ώρα του τροχαίου είχε μαζί του τον 6χρονο γιο του και επέστρεφαν στο σπίτι για την αλλαγή του χρόνου.

Όταν χτύπησε τον άτυχο 66χρονο μετά από 150 μέτρα σταμάτησε το αυτοκίνητο και γύρισε με τα πόδια στον τόπο του δυστυχήματος αλλά, όταν διαπίστωσε πως ο 66χρονος λαχειοπώλης ήταν νεκρός, έφυγε καθώς το παιδί του υπέστη ισχυρό σοκ και έτσι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον άτυχο άνδρα.

Ο 44χρονος οδηγός αναμένεται να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, χωρίς ακόμα να έχει προσδιοριστεί ο χρόνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν τόσο τον ποινικό κώδικα, όσο και τον ΚΟΚ. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (Π.Κ.), καθώς και την υπέρβαση ορίου ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή και την εγκατάλειψη τόπου τροχαίου δυστυχήματος, παραβάσεις που περιλαμβάνονται στον ΚΟΚ.

Η μοίρα πάντως επιφύλασσε σκληρό παιχνίδι στον 44χρονο, καθώς είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο και με παρόμοιο τύπο αυτοκινήτου την ίδια του την μητέρα πριν λίγα χρόνια.

kriti24.gr