Τι γίνεται με Χ.Λαμπίρη-Star;

Τι γίνεται με Χ.Λαμπίρη-Star;

Μπορεί η νέα τηλεοπτική σεζόν να ξεκινά οσονούπω, όμως το θέμα της μεσημεριανής ζώνης του star βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα. Μεγάλη συζήτηση έγινε για το αν η επί σειρά ετών παρουσιάστρια της εκπομπής ‘Super Star’ Χριστίνα Λαμπίρη θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της εκπομπής. Όπως όλα δείχνουν, όμως, η παρουσιάστρια πρόκειται να αντικατασταθεί…

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Χριστίνα επιστρέφοντας από τις διακοπές της είχε μια συνάντηση με τον διευθυντή ειδήσεων κι ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη για να συζητήσουν τα καθέκαστα. Ο ισχυρός άνδρας του Star της επανέλαβε την πρόθεση του καναλιού να αναθέσει στην Χριστίνα Λαμπίρη το πόστο της διευθύντριας ενημέρωσης, αντικαθιστώντας τη Μάρθα Λογοθέτου που θα αναλάβει τα καθήκοντα της διευθύντριας παραγωγής.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το κανάλι είχε στραφεί ήδη στην αναζήτηση νέας παρουσιάστριας για την μεσημεριανή εκπομπή, με την Νικολέττα Ράλλη να ακούγεται ως η αντικαταστάτριά της. Παρ’όλα αυτά, η Χριστίνα φαίνεται να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μια θέση μπροστά από τις κάμερες κι έτσι, έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον διευθυντή ειδήσεων κι ενημέρωσης μία πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή.

Ωστόσο, η αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο κανάλι η αναδιοργάνωση της μεσημεριανής του ζώνης, φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί, με τους υπεύθυνους να σκέφτονται να μετατοπίσουν κατά μια εβδομάδα την προγραμματισμένη αρχικά για τις 12 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα των καθημερινών του εκπομπών.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ