Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον πρώτο του έρωτα

Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον πρώτο του έρωτα

«Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε μέσω Skype στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αναφέρθηκε στο βιβλίο του μόλις κυκλοφόρησε και στάθηκε στο κεφάλαιο που έγραψε για τις γυναίκες, ζητώντας μάλιστα, συγγνώμη από αυτές.

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα τα άλλα, εννοώ ότι δεν ήμουν αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Ίσως το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Δεν ήταν 100% συνειδητοποιημένο αυτό που έκανα, νόμιζα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι έστω μετά από πολλά χρόνια είναι μια δημόσια συγγνώμη μου. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποια γυναίκες επίτηδες, αλλά πληγώθηκαν», εξομολογήθηκε.


Όσο για τον πρώτο του έρωτα, τόνισε: «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα και μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά πού ακολούθησε από πλευράς της, ήταν πολύ σπουδαίο για μένα. Το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τη δεύτερη μου σχέση που ήταν κάτι εφάμιλλο».
https://youtu.be/LesE6iKViYg
protothema.gr