Θρίλερ ανοικτά της Σούγιας για τον εντοπισμό αγνοουμένων με κανό

Θρίλερ ανοικτά της Σούγιας για τον εντοπισμό αγνοουμένων με κανό

Θρίλερ ανοικτά της Σούγιας για τον εντοπισμό αγνοουμένων με κανό

Ώρες αγωνίες για τον εντοπισμό αγνοουμένων που βγήκαν στα ανοικτά με κανό – Λιμενικοί και ιδιώτες με σκάφη «χτενίζουν» τη θάλασσα

Ένα θρίλερ διαδραματίζεται ανοιχτά της Σούγιας για τον εντοπισμό αγνοουμένων οι οποίοι βγήκαν στα ανοιχτά με κανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το πρωί 10 τουρίστες, συνοδεία ξεναγού ξεκίνησαν από την Σούγια με προορισμό την Παλαιόχωρα, όταν λόγω των θυελλωδών ανέμων, απομακρύνθηκαν από τον προορισμό τους και κάλεσαν σε βοήθεια.

Έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στο Λιμενικό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση σκαφών του λιμενικού σώματος από το Λιμενικό Σταθμό Παλαιόχωρας, ιδιωτών καθώς και της ναυτιλιακής εταιρείας ΝΕΝ Κρήτης, για τον εντοπισμό των τουριστών.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, εντοπίστηκαν οι 8 από τους 10 αγνοούμενους κοντά στην τοποθεσία «Κροκόδειλος» ωστόσο οι υπόλοιποι δύο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γυναίκες, παραμένουν αγνοούμενοι ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί τα κανό τους στη θάλασσα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού αλλά και ιδιωτών με παραπλέοντα σκάφη που «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή για την ανεύρεση των δυο γυναικών.

flashnews.gr

Προτάσεις για τα Χανιά